Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nye cykler fra top brands - De første 2021 modeller er landet

Mammut

58 Produkter
Mammut

Mammut: Absolute alpine.

Mammut er en schweizisk outdoorspecialist, der har eksisteret helt siden 1862. Deres mål er at udbyde de bedste alpine produkter på markedet. Ved siden af de brede klatresortiment tilbyder Mammut et stort udvalg af funktionsbeklædning

Mammut udstyr
Sorter efter
 
Side 1 af
2

Hold varmen, når du cykler

Vil du klædes ligeså varmt på som en Mammut, så er det bare med at dykke ned i udvalget fra dette schweiziske mærke, der har en helt fantastisk historie bag sig. Med base i alpine miljøer er mærket især genialt til sport og leg i sneen, men de isolerende produkter kan naturligvis bruges til hvad som helst.

Skab det komplette look

Her på Bikester dækker vi alle dine individuelle cykelbehov, så du kan komme godt afsted på to hjul.Mammut MTR 71 Trail Low Cykling indebærer mange forskellige ting, men usanset hvad, så er beklædningen en ligeså vigtig del som selve cyklen. Uanset årstiden, niveauet og ambitionerne, så er Mammut altid klar til at imødekomme dine behov, så du får den bedste oplevelse på to hjul hver dag. Med designstudie midt imellem høje bjerge og udfordrende underlag er firmaet vant til lidt af hvert både vejr- og terrænmæssigt. Derfor passer Mammut helt perfekt ind i de danske årstider, der ofte ikke er helt så kolde som de schweiziske. Det betyder, at du roligt kan fortsætte med at tage cyklen på arbejde, eller dyrke MTB i skovene i weekender og i fritiden. Mærket sørger nemlig for, at du kan suse gennem regn, slud, sne, vind eller solskinsvejr med det helt optimale tøj og udstyr på kroppen.

Innovative premiumprodukter i topkvalitet

Siden 1862 har Mammut gjort livet lettere og mere komfortabelt for alle typer af cyklister og outdoor-folk. Det er nemlig professionelt designet tøj, tilbehør og fodtøj, som man har glæde af i mange år.Mammut Alpine UL 3-Season 195 Slidstærke materialer, sublimt håndværk og topmoderne designs fuldender tingene på fantastisk vis. Det er alt fra sportssko til funktionelt overtøj, varme huer, isolerende soveposer og telte til cykelferien, vandtætte bukser samt meget meget mere. Logoet af den store kraftfulde Mammut afspejler mærkets beskyttelse og stærke værdier perfekt, så du kan godt glæde dig til at hoppe i sadlen og så bruge Mammut som dit beskyttende skjold mod vejrets forskellige elementer.

Når alting skal være godt

Mærket samarbejder med mange typer af specialister, der også består af sponsorerede atleter, som giver nogle af de allervigtigste guldkorn til processerne. Det betyder nemlig, at du kan stole på håndværket og funktionaliteten, så du altid får et produkt, der yder maksimal beskyttelse, og som dermed gør enhver cykeltur skøn og overkommelig. Med Mammut på kroppen eller ved din side i form af udstyr vil du føle velbehag og tilfredsstillelse, for alle de tekniske produkter er som skabt til at modstå de danske årstider, uanset hvordan man er afsted på cykel. Så gør dig selv en tjeneste og oplev hele udvalget her på Bikester.dk.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes