Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Magura

(139 Produkter)

  Pris (kr.)

  • -
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Magura

Magura: Brake SMOOTH. Ride Safe.

Magura, der blev grundlagt i 1893, er kendt for sine fremragende hydraulikbremser til cykler. Magura udvikler dog også andre fremragende cykelkomponenter. Cyklister, der vælger Magura, bliver ikke skuffede, og mærket har da også hjulpet til guldmedaljer.

Magura dele
SORTER EFTER
Side1af
3
 
SORTER EFTER
Side1af
3

Bremser i verdensklasse fra Magura

Magura er et selskab, der hovedsageligt fokuserer på produktion af bremser og tilbehør til forskellige typer af cykler. I 1987 producerede de de første luftbremser til mountainbikes, og siden da, har de arbejdet på at producere pålidelige og holdbare bremsesystemer til landevejscykler og andre typer af cykler. Magura tilbyder en række produkter indenfor cykling, som primært er rettet mod forskellige typer af bremser og tilbehør. I deres sortiment kan du blandt andet finde:
  • Skivebremser
  • Fælgbremser
  • Pads
  • Tilbehør til skivebremser
I tilfælde af skivebremser og fælgbremser er der fordele og ulemper til begge, og det afhænger af, hvordan du bruger din cykel, og hvad slags cykel det er, og hvad du føler virker bedst. Magura fremstiller begge slags, og de er klart

Skivebremser fra Magura

Den vigtigste fordel ved skivebremser over fælgbremser er, at de kan modstå mudder og vand meget bedre. Magura MT7Dem der kører meget på mountainbikes, ved at fælge ofte er udsat for snavs og mudder, og så er det meget vanskeligt at bremse, og i nogle tilfælde er det næsten umuligt at styre bremsen. Det er fordi, fælgen bliver glat, og så kan bremsen ikke klæbe lige så godt. En skivebremse løser dette problem og er i stand til at bremse effektivt, uden at hjulet stopper, hvilket kan indebære en meget pludselig, hurtig og til tider farlig form for bremsning. Et positivt aspekt af skivebremser er, at de ikke kræver så meget vedligeholdelse og service, som fælgbremser kan gøre, fordi de ikke kommer i kontakt med snavs og mudder i samme omfang som fælgbremser gør. Skivebremser betyder lidt mere vægt på cyklen, men på den anden side gør det at hjulene, ikke føles så træge, som de til tider gør med fælgbremser. Skivebremserne er hydrauliske og er af meget høj kvalitet, og man kan i dag få meget gode bremser til relativt lave priser. Vi har er flere skivebremser fra dette mærke, herunder MTS Storm, MT2 og MT4. Deres eksperter har sørget for at bremsesystemet vejer så lidt som muligt, mens de er lige så effektive som altid. Det gør deres skivebremser meget velegnede til alle former for mountainbikes.

Fælgbremser fra Magura

Rim bremser eller V-bremser, som de også kaldes, er almindeligt forekommende på cykler, der primært anvendes på tørre overflader, f.eks. i byområder og på asfaltveje. Når det er vådt udenfor, så er det sværere for bremserne at få styr på hjulet, hvilket gør dem mindre effektive, når det handler om at cykle mountainbike på mudrede skovveje under våde forhold. Det kan også lyde meget højt, når bremserne forsøger at få styr på det glatte eller snavsede hjul. Fordelene ved fælgbremser er, at de vejer meget mindre end skivebremser. Det betyder, at der alligevel er nogle, der foretrækker denne type bremsesystem, selvom de kører mountainbike. Men det kræver, at du ved hvad du laver, da V-bremser kræver langt mere vedligeholdelse og finjustering end skivebremser, og du skal være parat til at bruge en masse tid til at tilpasse fælgbremser, så de passer perfekt. Nogle føler, at fælgbremser undertiden bremser for skarpt, og at det kan hæmme kørslen, fordi de ikke føler sig så sikre ved høje hastigheder, fordi bremserne ikke stopper cyklen blødt men meget pludseligt.Magura HS 33 R Her er det i høj grad et spørgsmål om de vaner man har, og nogle fagfolk fortsætter med at køre med fælgbremser, selvom udviklingen af skivebremser har ført til bedre og lettere varianter, mens priserne er gået ned i de seneste år. Leder du efter fælgbremser fra Magura har vi HS 11 og HS 33 i sortimentet på Bikester.dk. Begge disse typer bremser er beregnet til mountainbike og er af meget høj kvalitet. Hvis du ønsker at køre med fælgbremser, er dette nogle af de bedste og den mest overkommelige løsning.

Mineralolie og andre produkter fra Magura – her på Bikester.dk

Udover de forskellige slags bremser også på andre produkter som for eksempel gafler, bremseklodser og mineralolie til bremserne. Med hensyn til denne særlige mineralolie Royal Blood en af de bedste olier til bremserne, og det skal bruges til deres bremser. Man skal huske, at den olie, man bruger, helst skal være af samme mærke som bremserne, for at de kan arbejde optimalt sammen. Cykelgaflerne fra Magura er TS6 og TS8. De anbefales for optimal styring og kontrol af cyklen.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling