Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nye cykler fra top brands - De første 2021 modeller er landet

MADD GEAR

5 Produkter
Kategorier
MADD GEAR fra A-Z
  1. Junior- & Børnecykler
  2. Løbehjul
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
Side 1 af
1

Løb på hjul med Madd Gear

Det lyder måske tosset, men et løbehjul er et kombineret køretøj og en form for løbemaskine. Løbehjulet har længe været et elsket stykke legetøj for børn. I dag er det dog også et praktisk transportmiddel for mange andre end børn. I sin grundform er løbehjulet et meget simpelt køretøj – groft sagt et bræt med et lille hjul i hver ende. Det forreste hjul er bevægeligt, og via en forgaffel går en lang stang op til styret, som vi stort set kender det fra cyklen. Moderne løbehjul fra MADD GEAR er dog langt mere avancerede end som så. Fremdriften sker ved, at man placerer det ene ben på brættet, og med det andet ben skubber man sig så frem. Farten på tidligere tiders løbehjul blev dog – materialernes beskaffenhed taget i betragtning – nok ikke så høj, men på et letvægts løbehjul kan man få en betragtelig højere fart på løbehjulet. Madd gear løbehjul

MADD GEAR løbehjul er både sjove og praktiske

Mange har sikkert set både børn og unge bevæge sig hurtigt frem på løbehjul i storbyerne, for med nye udformninger, som dem fra MADD GEAR, fik løbehjulene en renæssance i 1980’erne og 1990’erne – ofte under navnet ”kickbike”. De har flere fordele. Man kommer næsten lige så hurtigt rundt i byen som på cykel – og ofte hurtigere end bilerne i myldretiderne. De er også nemme og handy at tage med i en bus eller S-toget, hvis man skal en længere strækning. I visse virksomheder skal der også løbes stærkt – og ofte over lange strækninger, som for eksempel på hospitaler og i lufthavne, og her ser man ofte såvel læger som sygeplejersker og lufthavnspersonale drøne rundt på løbehjul. I dag findes der endda motoriserede udgaver af løbehjul. Løbehjul fra MADD GEAR findes i mange festlige farver, som lyser op i bybilledet. I deres sortiment kan du blandt andet finde:
  • Pro løbehjul til børn pink/sort
  • VX2 Pro White
  • Team Edition Purple
Brandet er udsprunget af det australske udendørsliv i 2002. Australien er kendt for mange udendørs sportsgrene, og stifterne af firmaet havde den filosofi, at løbehjul til såvel børn som voksne ikke behøver at være kedelige ensfarvede, og derfor er netop løbehjul fra dette mærke en fryd for øjet.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes