Online cykelhandler
Klar til aktiviteter | Vi ruster dig til en sporty sommer

SL AX 10 Frontbelysning med 10Ah SmartCore-batteri

ID: 1309828

4.009 DKK DKK
Inkl. moms., gratis forsendelse
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
Standardlevering inden for 4-6 arbejdsdage

Beskrivelse af

Lupine SL AX 10 Frontbelysning med 10Ah SmartCore-batteri

Den nye SL X er sikkerhed, sikkerhed om dagen og sikkerhed om natten. Men det er også en ekstremt kraftig lampe, perfekt til hurtige ture, og med op til 2200 lumen i fjernlyset er det den lyseste lampe, der i øjeblikket er godkendt til din cykel.

Det bedste af to verdener
Når du skifter til fjernlys, åbner SL X en dagslyskorridor langt over den blændfri afskæringslinje og lyser de 9 lysdioder i hovedlygten op til det maksimale. En unik egenskab er, at kørelyset om dagen tændes samtidig med en markant øget effekt. Dens 6 LED'er og det geniale Fresnel-linsesystem øger lysudbyttet og skaber ekstra nærlys, så du nemt kan klare hurtige nedkørsler og tekniske rodpassager.

Nærlys og fjernlys
Nærlyset giver dig blændfrit lys og synlighed i alle situationer. Når du er væk fra byen, kan du skifte til fjernlys med et tryk på en knap og køre din motorcykel over landeveje og udfordrende stier.

Kørelys til dagtimerne
SL X's kørelys om dagen lyser særligt kraftigt og sikrer alle trafikanters fulde opmærksomhed. SLX er i øjeblikket den eneste StVZO-godkendte Lupine med en rigtig kørelysfunktion om dagen, der er testet i henhold til ECE R87.

Vandtæt og slagfast
Især med styrmonterede lygter er det muligt, at din cykel med lygten står i regnvejr, eller at den bliver ramt ved et fald. Derfor er SL X vandtæt og slagfast i henhold til IP68.

Sensorteknologi
Stereosensorteknologien, som kan justeres trinvis, scanner det omgivende lys i realtid og skifter SL X fra kørelys til nærlys i god tid. Samtidig aktiverer sensorsystemet fjernlysfunktionen.

For lidt mere kraft
SL X scanner ikke kun det omgivende lys, men også dine bevægelser. Efter 5 minutter uden bevægelse skifter SLX til en parkeringslystilstand og deaktiverer samtidig fjernbetjeningen for at spare strøm.

Fjernbetjening
Hvem kender det ikke: Det er nat, vejen er fri, du tænder for fjernlyset og træder på speederen. SL AX giver præcis denne følelse til din cykel. Med de to knapper på Bluetooth-fjernbetjeningen kan du blænde op og ned på et splitsekund eller skifte mellem lysniveauerne på nærlyset.

Præcist fræset
SL X er ikke kun mindre end enhver tilsvarende lampe, men udnytter også hver eneste millimeter i huset. SL X's kabinet er fræset af ét stykke aluminium med minimale tolerancer.

Enkelt monteret
En Cnc-fræset aluminiums quick release gør det meget nemt at montere lampen på styret.

Bygget til at holde i årevis
SL X er ikke et engangsprodukt: Typisk for Lupine er permanente klæbeløsninger bevidst undgået i udviklingsfasen. Vores lamper er designet til let at kunne skilles ad, repareres og samles igen.

Detaljer

  • Lysniveauer: 2,5 W kørelysfunktion for dagtimerne, 8 W øko nærlys, 18 W øko fjernlys, 14 W nærlys, 30 W fjernlys
  • Material: Alumimium 6061-T6/ CnC milled
  • Dimension: 45 x 85 x 48 mm
  • Omgivelsestemperatur: -30 ° C til + 70 ° C
  • Drift: Bluetoooth 4.0, 2 taster
  • For racercykelstyr er "Peppi V5 Holder XL (op til 32 mm diameter)"""
Vis alle modeller fra Lupine SL-serien

Funktioner

Tilsigtet brug
Allround / Begynder, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Racer, Cyclocross, Gravel, Endurance, Trekking, Bike Travel, Bikepacking, Hybrid
Vigtigste oplysninger
Version: forlygte
Lystype
lysenhed: LEDlygtedetaljer: 3x Osram Compact PL, 6x Osram Compact CLlysstyrke: 340 Lux, 2200 lmSynsvidde: 370 m
Energiforsygning
Strømkilde: genopladeligt batteristrømkilde detaljer: 10Ah, 70Wh, Dimensioner: 146 x 52 x 31 mm, batteri montering: VelcrobåndStiktype: EU-stik
Beskyttelsesklasse
IP 68 / IK09
Holder
montering holder: Styrklemme til 31,8 mm styr
StVZO
godkendt af den tyske trafikstyrelse (StVZO)
Vægt
510 g
Leveringsomfang
Inkl.: HolderLeveringsomfang: SL AX lampehoved, hurtig frigørelse 31,8 mm, 610Ah SmartCore batteri, Bluetooth fjernbetjening, styrholder til Bluetooth fjernbetjening "Peppi V5" til 22 mm diameter, oplader "Wiesel", batteri langt, batteri kort
udstyr
lysreserve, dagslyslygter, med refleks
Modelår
2021
Produktnummer
1309828

Video

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.