Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nye cykler fra top brands - De første 2021 modeller er landet

Lundhags

29 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Følg årstiderne i Lundhags

Hvis der er noget, vi vejrmæssigt kan prale med her i Skandinavien, så er det vildt skiftende årstider! Bidende kolde vintre, varme somre, forår og efterår, som byder på lidt af hvert. Det stiller store krav til ens garderobe, og så kan man med fordel vælge noget udendørs udstyr fra Lundhags. Det havde unægtelig været meget nemmere – og billigere – hvis man boede i et klima, hvor man året rundt kunne nøjes med et par shorts, en T-shirt og et par sandaler. Men nej, vi må sikre os med tøj til enhver lejlighed og ethvert slags vejr. Sommerbeklædning kan vi i bedste fald klare os med i et par få sommermåneder, men derudover skal vi også have vinterstøvler, tykke frakker, regnjakker, gummistøvler, vanter og hvad man ellers har brug for som yderbeklædning i køligt eller decideret koldt vejr.  Lundhags

Lundhags er tøj til tiden

Men skal man finde noget positivt ved vores skiftende årstider, så må det være, at der i Skandinavien findes en række tøjproducenter, der kan ekvipere os til enhver lejlighed – og også til forskellige udendørs aktiviteter som skisport, skøjteløb eller hvad man nu bedriver tiden med i de mørke måneder. Et af de tøjmærker er det svenske Lundhags. Det hele startede faktisk med en skomager – Jonas Lundhag – som håndsyede sko og støvler til et lille skomageri i Jämtland. Hans ambition var at lave fodtøj, der kunne holde hele livet. Intet mindre! Denne ambition videreførte han i sit eget firma, Lundhags, og fodtøjsudvalget blev hurtigt suppleret med andre former for beklædning i samme høje kvalitet. I dag omfatter kollektionen blandt meget andet jakker, skjorter, bukser, shorts, kjoler, trøjer, rygsække, huer, vandrestøvler og meget mere.Lundhags er i dag leverandør til Det Kongelige Svenske Hof, og så må det vel være godt nok til civile danskere.

Bare træk i friluftstøjet

Noget af det, der gør beklædning fra Lundhags så velegnet til vores klima er, at det meste er fremstillet i stærkt og åndbart materiale. Det medfører, at man ikke får den ofte klamme fornemmelse, når man er pakket ind i billigt regntøj af plast, som slet ikke kan ånde. Flere af bukserne er også af den populære zip-off type, det vil sige, at buksebenene kan lynes af, så bukserne fungerer som shorts. I internetbutikken Campz.dk finder man et udvalg af tøj fra Lundhags, for eksempel:
  • Authentic bukser, lange, herre
  • Njeeru bukser, lange, børn
  • Authentic bukser, lange, dame
Campz.dk finder man stort set alt udstyr til udendørs livet – camping, fiskeri, sport og tøj fra alle verdens førende mærker.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes