Online cykel shop – Bikester
Tag på cykeleventyr i weekenden
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR

Lowe Alpine

6 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • grå
  • blå
  • sort
  • petroleumsblå

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Lowe Alpine Edge 26 Rygsæk, sort
Lowe Alpine Edge 26 Rygsæk, sort sort
Lowe Alpine
Edge 26 Rygsæk, sort
589 DKK
Hurtig levering
Lowe Alpine Edge 18 Rygsæk, sort
Lowe Alpine Edge 18 Rygsæk, sort sort
Lowe Alpine
Edge 18 Rygsæk, sort
439 DKK
Hurtig levering
Lowe Alpine Edge 18 Rygsæk, blå
Lowe Alpine Edge 18 Rygsæk, blå blå
Lowe Alpine
Edge 18 Rygsæk, blå
439 DKK
Hurtig levering
Lowe Alpine Edge 18 Rygsæk, grå
Lowe Alpine Edge 18 Rygsæk, grå grå
Lowe Alpine
Edge 18 Rygsæk, grå
439 DKK
Lowe Alpine Klettersack 30 Rygsæk, petroleumsgrøn
Lowe Alpine Klettersack 30 Rygsæk, petroleumsgrøn petroleumsgrøn
Lowe Alpine
Klettersack 30 Rygsæk, petroleumsgrøn
889 DKK
gratis forsendelse
Hurtig levering
Lowe Alpine Klettersack 30 Rygsæk, grå
Lowe Alpine Klettersack 30 Rygsæk, grå grå
Lowe Alpine
Klettersack 30 Rygsæk, grå
889 DKK
gratis forsendelse

Leder du efter den bedste rygsæk til dit næste eventyr?

Hos Bikester.dk finder du en af de bedste rygsække på markedet, der netop er designet til dig, der har brug for en solid og fleksibel rygsæk til dit næste eventyr. Lowe Alpine rygsækken er designet til at følge dine bevægelser, og den føles let at have på, når du bevæger dig omkring. Uanset hvilken aktivitet du kaster dig ud i, kan du hos os finde rygsækken i flere designs og i den farve, der passer til dig. Rygsækken fås til både mænd og kvinder. Lowe Alpine Link 22Om du er til lange vandreture i naturen, udfordrende bjergklatring, elsker at stå på ski eller gå på jagt, er denne rygsæk med dig hele vejen.

En rygsæk i verdensklasse

Det er tre brødre fra Utah, der står bag udviklingen af Lowe Alpine og det bæresystem, der kendertegner deres rygsæk. Brødrene Lowe tilbragte en stor del af deres barndom i naturen, og de var ofte med familien ude at klatre, stå på ski, jage og vandre. Dengang fandtes der ikke udstyr, der helt kunne tilfredsstille brødrenes krav til en fleksibel og holdbar rygsæk. I 1967 designede de derfor deres første rygsæk, der skulle gøre det mere sikkert og bekvemt at transportere deres udstyr, og som kunne give dem mulighed for at bevæge sig mere frit på krævende terræn.

Kun det bedste er godt nok

Lowe Alpine rygsækken er designet med skræddersyede og drejelige hoftebælter, der let følger din krops bevægelser, hvilket giver en utrolig bevægelsesfrihed, stabilitet og behagelig transport. På farten er det også vigtigt, at dit indhold i rygsækken kan transporteres sikkert fra A til B. Derfor er Lowe Alpine designet med de bedste og nøje udvalgte materialer og gennemtænkte rumorganisatorer, indgangssystemer og lommer, hvilket gør, at du kun behøver at koncentrere dig om dine omgivelser og dig selv, når du er på eventyr. Rygsækken er i sin helhed fremstillet af materialer i høj kvalitet og robuste fremstillingsteknikker, så du kan bruge din rygsæk år efter år og i al slags vejr.

Skal børnene med på tur?

Elsker børnene også udendørslivet, kan vi hos Bikester.dk anbefale rygsækken i mærket Vaude Puch 10, som er en rigtig god aktivitetsrygsæk, der er specielt designet til børn og udendørs brug. Det er en børnevenlig rygsæk, som er udstyret med flere smarte funktioner som affjedringssystem med justerbart brystbælte, overtræk, polstret siddeunderlag, lommer og løkker til opbevaring af fundne ting samt en lup til de nysgerrige børn.