Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Local

(1 Produkt)
Valgt:
  KATEGORIER

  Pris (kr.)

  • kr. - kr.
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

Sjov og farverig mode til cykling

Enhver cykelrytter – uanset niveau – fortjener det bedste, når der skal hygges, motioneres eller køres konkurrenceræs på to hjul. Derfor er Local på banen for at hjælpe dig på vej mod nye drømme og mål sammen med din cykel.

Brølstærkt cykeltøj til alle sæsonerne

Logoet af en bjørn er valgt med omhu, da det er et stolt dyr, der med snedighed og power hersker skove og bjerglandskaber. Local RayDisse ting overføres i dette tyske mærkes motto og filosofi, hvilket rammer plet i alle processerne, for med Local får du slidstærkt og beskyttende cykeltøj, som du kan bruge igen og igen. Med cykeltrøjer, -bukser, -jakker, -shorts og masser af andre lækkerier fortryller dette eftertragtede mærke alle cykelentusiaster og sportsglade folk, hvad enten du er til mountainbiking, landevejscykling, BMX, el-cykler, foldecykler eller alt muligt andet, der indebærer et stel og to hjul. Påklædningen er ligeså vigtig som selve cykeldesignet, for det er detaljerne, der danner helheden. Derfor sørger Local for, at du bliver smart og farverigt klædt på, hvilket klæder både dig samt enhver skov, park eller landevej.

Skil dig ud fra mængden

Ved hjælp af funktionalitet, fleksibilitet og specialdesignede tekstiler, overflader og membraner kan du roligt give den gas i alle typer af vejr. Cykeltøjet fra Local er nemt at vaske og holder farverne i mange år frem. Derfor kan du godt trække i alt fra vind- og vandafvisende jakker til åndbare shorts, svedabsorberende T-shirts og mange andre beklædningsgenstande, der både beskytter og ser godt ud samtidig. Her på Bikester.dk ønsker vi naturligvis at gøre vores kunder tilfredse, og derfor er kollektionerne fra Local naturligvis også en del af vores sortiment. Man kommer ganske enkelt ikke udenom tysk kvalitet og grundighed. Bliv en del af fanskaren allerede i dag.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling