Online cykel shop – Bikester
Tag på cykeleventyr i weekenden
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR
Liv cykel damecykel
Liv cycling - Liv beyond
Liv Cycling er det nye cykelmærke fra Giant, der har rettet sit fokus udelukkende på kvindelige cyklister. Giant har allerede længe produceret kvalitetscykler til de kvindelige kunder, men med brandet Liv tager de denne ekspertise op på et helt nyt niveau. Livs mission er at gøre cykling mere tilgængelig og attraktiv for kvinder, således cykling bliver til både en mainstream-sport og en fitnessaktivitet for kvinder. Livs sortiment er helt unikt - fra stilrent cykeltøj til højkvalitetscykler.

Liv

4 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • grå
  • blå
  • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Liv LaVie SLR 0 Damer, sort
Liv LaVie SLR 0 Damer, sort sort
Liv
LaVie SLR 0 Damer, sort
16.359 DKK
  • Versioner: S | 47cm (28")M | 50cm (28")L | 53cm (28")
Liv Allure RS 1 Damer, sort
Liv Allure RS 1 Damer, sort sort
Liv
Allure RS 1 Damer, sort
Vejl. udsalgspris 9.659 DKK 8.599 DKK
  • Versioner: S | 45cm (28")
- 10 %
Liv Alight Damer, grå
Liv Alight Damer, grå grå
Liv
Alight Damer, grå
Vejl. udsalgspris 5.939 DKK 5.299 DKK
  • Versioner: M | 46cm (28")
- 10 %
Liv Rove 2 Damer, blå
Liv Rove 2 Damer, blå blå
Liv
Rove 2 Damer, blå
Vejl. udsalgspris 5.939 DKK 5.299 DKK
  • Versioner: S | 42cm (28")
- 10 %

Den moderne kvindes cykelmærke

I disse moderne tider snakker man ofte om ligestilling og diskrimination. Det er en evig debat, som vi ikke skal tage her, men blot konstatere, at der findes et cykelmærke, som henvender sig udelukkende til kvinder. Amerikanske Giant har nemlig valgt at satse på en ny linje, som de har valgt at kalde Liv. Det er nutidens svar på topdesignede damecykler, der kan bruges på alle niveauer samt af kvinder i alle aldre og segmenter.

Boost ny energi ind i dit cykel-liv

Før i tiden snakkede man ofte om mande- og kvindesport. Sådan er det ikke længere.Liv Envie Advanced 1 I dag kan begge køn dyrke præcis de sportsgrene, de har lyst til. Cykling er en af de sportsgrene, som alle typer af kvinder elsker at dyrke, da det er så nemt og frit at springe i sadlen og så ellers begive sig ud på nye eventyr. Amerikanske Liv har været så innovative og flinke at kaste sig ud i specialdesigns til kvinder. Det har været med til at skabe en bølge af trends og cykelmotivation i både hverdagen, fritiden og ferierne, hvor kvinder i alle aldre elsker at komme ud og dyrke motion alene eller i grupper. Med udvalget af cykler fra Liv kan du dyrke både hverdagscykling, hvor din bike fungerer som transportmiddel, som MTB-arbejdshest, landevejscykel eller alt muligt andet.

Design fusioneres med råstyrke

Giant er kendt for sit brede og innovative udvalg af cykler, som de har designet og fremstillet siden 1972. Det er cool amerikaner-bikes i ægte cykel-kræs. Derfor var det også på sin plads at udvide med en decideret damelinje, der så er blevet døbt Liv. Mærket rammer plet med sine ergonomiske designs, feminine silhuetter samt topprofessionelle dele, der altsammen bidrager til en ny og uforglemmelig cykeloplevelse for dig. Udover cykler byder mærket også på udstyr og tilbehør, så du bliver klædt komplet på til alle former for cykelture. Mærket får motivationen frem hos alt fra den ambitiøse fitnesspige til den hverdagscyklende mor, som alle har brug for kvalitet på cykelturen.