Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

BRIGHT FRIDAY | Lys tilværelsen op med vores tilbud!

Led Lenser

44 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
1

De bedste lygter på markedet

De tyske tvillingebrødre Rainer og Harald Opolka gik til banken i 1993 med nye ideer på den første Led Lenser V8 lommelygte. Ideen blev blankt afvist af banken, men det fik ikke Opalka-brødrene til at smide håndklædet i ringen. Året efter gik de i gang med, hvad de havde, og Led Lenser kom til verden i en lille tysk garage. I dag har den tyske familievirksomhed solgt LED-lommelygter for flere milliarder. Virksomheden i Solingen drives stadigvæk af lysets kanalisering, strømforbrug og udledning. Takket været denne passion kan du få fat i Led Lenser produkter i verdensklasse på Bikester.dk. Selvom lommelygterne og hovedlamperne er unikke og stærke, så kan du bruge almindelige batterier, og systemet kan holdes kørende i utrolig lang tid, uden at varmen bliver for meget for lampen eller dens LED-chip. Derudover tænker det tyske LED-firma også på miljøet med deres modulære system. Produkterne kan nemt blive repareret, og du kan udskifte sektionerne efter eget behov. Derfor holder Led Lenser i længere tid, hvilket er et plus for både dig og miljøet. Tyskerne bruger naturligvis også det bedste materiale, såsom anodiseret aluminium til arbejdslamper, der kommer helt tæt på kroppen. Led Lenser XEO 19RDe bruger også polykarbonat til de, der udforsker ekstreme temperatursområder, og kontakterne i fx lygterne består af guld, som er det mest effektive materiale af høj kvalitet til den bedste ledningsevne.

Høj kvalitet takket været et hav af teknologier

Led Lenser lommelygter og hovedlamper bruger lys på mere effektiv vis end alle de andre på markedet. Dette betyder, at når du sammenligner med konkurrenterne, så stråler Led Lenser-lyset mere i mørket. Det tyske firma arbejder med sin egen patenterede Advanced Focus System eller AFS-teknologi, og Led Lenser er de eneste i verden, der bruger AFS til at opnå en bedre linse-/refleksionsoptik. Led Lenser arbejder også med andre forskellige teknologier. Nedenfor kan du læse om tre forskellige, men der mange flere, som du kan læse mere om, når du klikker på de forskellige Led Lenser-produkter på Bikester.dk
  • Nødbelysning: Du kan blandt andet bruge din lommelygte som en nødlygte, takket været denne applikation. Når strømmen går, og din Led Lenser er i opladeren, vil den tænde automatisk. Med dette lys er det nemmere at finde vej til sikringsboksen.
  • Safety Ytrion Cell: Denne batteri teknologi findes for det meste i elektriske køretøjer, men Led Lenser bruger den også. Et Safety Ytrion Cell-batteri er betydeligt lettere end et nikkelmetalhydridbatteri. Det kan også oplades fem gange hurtigere end et lithium-ion-batteri (LIB).
  • X-Lens Technology: Denne teknologi er en videreudvikling af AFS. X-Lens Technology hjælper med at fusionere stort set alle former for reflektorlinser og synkroniserer de individuelle lysstråler. Resultatet er en perfekt stråle i høj kvalitet.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes