Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR

Lapierre

4 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • grå
  • grøn
  • rød
  • lilla

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Lapierre eShaper 3.2, grå
Lapierre eShaper 3.2, grå grå
Lapierre
eShaper 3.2, grå
Vejl. udsalgspris 22.309 DKK 17.499 DKK
  • Versioner: M | 46cm (29")L | 50cm (29")
- 21 %
Lapierre XR 7.9, violet
Lapierre XR 7.9, violet violet
Lapierre
XR 7.9, violet
Vejl. udsalgspris 37.189 DKK 21.418 DKK
  • Versioner: S | 39cm (29")
- 42 %
Lapierre XR 5.9, grøn
Lapierre XR 5.9, grøn grøn
Lapierre
XR 5.9, grøn
Vejl. udsalgspris 29.749 DKK 19.118 DKK
  • Versioner: S | 39cm (29")XL | 51cm (29")
- 35 %
Lapierre Spicy CF Team, rød
Lapierre Spicy CF Team, rød rød
Lapierre
Spicy CF Team, rød
Vejl. udsalgspris 63.969 DKK 41.118 DKK
  • Versioner: 46cm (29")
- 35 %

Et navn. Tre generationer. Den samme brændende passion for cykelsporten

Det hele startede, som så mange gode fortællinger, med en mands drøm. I 1946 startede Gaston Lapierre en lille cykel virksomhed i Dijon i Frankrig og fik hurtigt succes. Den voksende businees blev i 1960 overtgaget af hans søn, Jacky. Siden da, har hele verden fået øjnene op for Lapierre cykler. Efter at firmaet i 80'erne indførte nytænkende teknologier, slog de for alvor deres navn fast i MTB-verdenen. De valgte derefter at give sig i kast med landevejscykling. Denne nysgerrighed har altid været en del af kernen i Lapierre, og kombineret med en god portion viden, vedholdenhed og testning, slog de også igennem her.

X-Control Revolution

Efter mange års forskning og udvikling kom de i 2001 på markedet med denne ikoniske og innovatiove full-suspension mountainbike. Lapierre eSensium 3.2Med deres patenterede FPS-støddæmpningssystem, kunn cykelryttere verden over nu få den ideelle kombination af effektivitet og komfort. Efter mere end 70 år i branchen bevæger de sig stadig fremad ved at producere produkter til dig, som understøtter og optimerer din performance. De har altid nye projekter igang, så de kan blive ved med at holde pladsen som nogle af verdens førende cykelproducenter. De er slet ikke færdige med at overraske os. Hvad end dit foretukne ride er mountainbiking, hverdagscykling, sport eller fitness, så finder du en cykel her, som er specialdesignet til dit behov. Alle deres cykler er produceret i Frankrig og lever op til nogle af branchens hårdeste standarder.

Fokus på vægtoptimering og ergonomi

Lapierre forsøger altid at fjerne det unødvendige. På denne måde optimerer de cyklens vægt. Hos Bikester.dk troede vores cykeleksperter ikke, at det var muligt, at de allerede har nogle af markedets letteste cykler. Men det er det! Uden at gå på kompromis med stabiliteten og sikkerheden formår de gennem teknologi, udvikling og forskning at producere ultra lette performance-cykler. Lapierres cykler testes af profesionelle ryttere hver dag. De bliver brugt af Team Groupama og Nicolas Vouilloz selv. Dijon, hvor de stadig har hovedsæde, fungerer som firmaets bankende hjerte. Deres team af ingeniører er dedikerede til forskningen og opnår hele tiden innovative resultater. Store dele af deres cykler er samlet i hånden, og du får et underskrevet Bike Pass med, når du får den i hænderne. På denne måde sikrer de kvaliteten hele vejen igennem. Hos Bikester.dk mærker vi deres passion for kvalitet, og det er tydeligt for os at mærke, at der er mange års håndværks erfaring i hver enkelt cykel, som kommer på markedet.