Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Kreidler

1 Produkt
Kategorier
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Kreidler

Kreidler - Af lidenskab til cykelsport

Kreidler er frem for alt kendt for sin lange tradition inden for knallerter og motorcykler, men også til tohjulede uden motor har denne specialist et langt og stærkt kendskab. På punkterne sikkerhed, komfort og kvalitet ligger Kreidler helt i front og har derved formået også at vinde cyklisternes kærlighed. Det er også en naturlighed, at Kreidler også inden for elcykler producerer førsteklasses maskiner.

Kreidler cykler
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Cykler i Weltklasse

Når snakken falder på Kreidler, så kan man ikke undgå at tænke på knallerter og motorcykler. Det er nemlig motorkørende bikes, som firmaet har været kendt for op gennem alle de første mange årtier. Lige indtil 1986, hvor mærket besluttede sig for at ride med på den store bølge af trends indenfor cykling. Det blev en stor succes, for i dag er logoet ligeså meget kendt for cykler uden motor som for motorcykler. De er naturligvis gået skridtet videre og har fulgt udviklingen med en række fart-optimerende elcykler, der giver ekstra medvind på cykelstierne. I dag cykler vi mere end nogensinde, og det har åbnet nye døre for Kreidler, der med sin store ekspertise samt sit detaljerede øje for kvalitet har skabt en stor efterspørgsel rundt omkring i cykelverdenen. Dette tyske fyrtårn indenfor design og fremstilling af stela> og cykeldele sørger for, at du altid kan køre sikkert afsted med bagdelen placeret godt i sadlen. Kreidler Dice 27,5" 4.0Her får du nemlig robuste bikes med masser af komfort, hvad enten det drejer sig om MTB, elcykler, citybikes eller alle mulige andre modeller. Det er cykler tilpasset nutidens terræn samt trænings- og transportmuligheder, så du kan komme ud og opnå nye tider eller blot tulre afsted på arbejde eller i skole til hverdag.

Et mærke med en helt særlig historie

Vi skal helt tilbage til 1888 for at ramme starttidspunktet, hvor Kreidler så dagens lys. I dag lever mærket stadig i bedste velgående, selvom der har været mange verdensbegivenheder undervejs. Erfaringen indenfor design og fremstilling af motorcykler kommer mærket til gode i cykelproduktionen, hvor man bruger meget af den samme viden. Blandt andet til stelproduktion, former, materialesammensætning og ikke mindst selve håndværket. Der svejses, hamres og bankes side om side med nye innovative og ingeniørpåfund, der i sidste ende munder ud i funktionsdygtige cykler med masser af års holdbarhed. Styrke, robusthed, passion, kvalitet og komfort er nogle af de ord, der går igen, når det drejer sig om cykler fra Kreidler. Derfor er det altid det sikre valg, når du vil have noget for pengene. Her på Bikester hylder vi alsidigheden samt dine interesser og behov indenfor cykling. Derfor er dette tyske mærke også en fast del af sortimentet, så alle fritids- og sportscyklister kan komme ud og more sig på to hjul. Både hvad angår former og farver byder dette tyske flagskib på noget for enhver smag. Så giv dig i kast med udvalget og bliv en glad cyklist med Kreidler.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!