Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Kona

32 Produkter
Kategorier
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Kona cykler
Kona

Kona: Kvalitet for pengene

Dette canadiske mærke har siden 1988 spredt sig til hele verden. Deres innovative cykler lægger stor vægt på kvalitet. Grundlæggerne Dan Gerhard og Jacob Heilbron åbnede tre kontorer i Amerika. Samme år udvidede de deres virksomhed til England, Frankrig og Sverige. Kona er specialiseret i Downhill og freeride cykler. Helt frem til i dag er kerneværdierne forblevet kvalitet og værdi for pengene.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Kona – Til dig, der elsker at cykle

Kona er en virksomhed, som elsker deres arbejde. Det handler nemlig om at være kreativ, have det sjovt og om at producere noget mange har brug for. De vil gerne skabe den perfekte cykel til god træning, men som især også skal være sjovt! Det canadiske mærke har siden 1988, spredt sig til resten af verden, og deres innovative cykler lægger vægt på kvalitet. Cyklerne skal kunne bruges, og ikke bare stå og pynte. Dog pynter det på virksomheden, at de sender cykler til Afrika, for at være en del af hjælpen til at løse transportproblemet i Tanzania & Sydafrika. Det ligger til deres mentalitet at drage omsorg for andre mennesker, og det er også motivationen for deres arbejde. Det at kunne udbyde et produkt, som efterhånden er så vigtig en del af vores hverdag, at vi ville blive helt fortabte, hvis det ikke var tilgængeligt. Det er både nødvendigt at lave cykler til transport brug, men det er mindst lige så vigtigt at lave cykler til morskab gennem en aktiv livsstil.

Udvalget af Kona cykler

Lad os tage et kig på hvad cykelproducenten, Kona, har at tilbyde. Kona Honky TonkI deres sortiment finder du et dejligt stort udvalg, som kan dække de flestes behov. Nogle af følgende cykler er værd at tage et ekstra kig på;
  • Mountainbikes
  • Racercykler
  • Børnecykler
For en mere detaljeret beskrivelse, så får du her en nøjere gennemgang af cyklerne i følgende tekst.

Den vilde mountainbike

Den første kategori, mountainbikes, er til hårdt terræn. Det skal være udfordrende, bumpende og sjovt! Som Kona selv beskriver det: ”Hurtigt op, og endnu hurtigere ned ad bakke”. Alle cykler er lavet for at give den ypperste komfort til de forskellige omgivelser, man kan befinde sig i, når man er hoppet på mountainbike sadlen. Det er en let cykel, som også er hurtig, ja da især på nedturen. Cyklen er endnvidere god til at overkomme forhindringer med på skovbunden, cykelstien eller lign. Mountainbiken er en cykel med saft og kraft i.

Den tolerante racercykel

Racercykler derimod skal modstå vejret mere end noget andet. I Danmark er vi vant til vejrskifte, og ofte kan det ske på et splitsekund, så en cykel skal kunne klare lidt af hvert. Både vinterkulde, forårsregn, sommerhede og efterårsslud skal racercyklen overleve. Derfor har Kona bygget cyklen til at modstå de forskellige vejrforhold i sæsonerne, og til at være komfortabel, let og lækker. Så bliver du og den udvalgte cykel beskyttet, når du ræser derud af.

De sjove børnecykler

Der er kun ét formål, der er vigtigt, når du sætter dig op på din cykel. Du skal have det sjovt. Det gælder alle aldre, ikke kun børn. Kona mener faktisk, at alle deres cykler er lavet til børn. Kona Precept 200Nogle børn er bare større end andre! Så ligegyldig hvem du er, så kan du finde dit indre barn frem, og smilende cykle derud af. Det er det syn Kona ser for sig, når de forsøger at lave nye modeller til den optimale cykeloplevelse. Hos Kona er det at have det sjovt det vigtigeste, og det mest essentielle ved at eje en cykel.

Hvad Kona (cykler) er lavet af

Superman er lavet af stål (en meget speciel form for stål vil vi mene), men han er i hvert fald ikke særlig modtagelig over for skade m.m. kryptonit skulle være lige i nærheden. På samme måde er Kona cykler lavet af de fineste materiale, der kan findes på jorden. Der gør, at cyklerne er langtidsholdbare, præsterer godt, og har en høj værdi. Deres eneste kryptonit er at lade cyklen stå efterladt ude i skuret. Uden at blive brugt, signer de hen, derfor er Kona cykler konstrueret til kørsel. Derudover har cyklerne nogle andre fordele, som f.eks.
  • Slangløse dæk, der giver færre punkteringer og et bedre greb i overfladen.
  • Hårdhed i stellet, som giver endnu mere fart over feltet.
  • Kabler indsat indeni, så du undgår at skulle holde dem ved lige, da de er bedre beskyttet.
Vær opmærksom på, at dette kun gælder udvalgte cykler. Så hold øje med beskrivelsen, så du ved hvad du får med i købet, og kontakt evt. vores kundeservice for vejledning. Vi står klar til at hjælpe dig med dit valg, og vi gør det med et smil på læben.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!