Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Knog

(73 Produkter)

  Pris (kr.)

  • -
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Knog

Knog: Cykelbelysning med stil

Hvis man kan lide god stil, vil man med garanti lade sig begejstre af cykelbelysning fra Knog. Med kreativitet og know how går Knogs designere og ingeniører til opgaven. Således har Ugo Davidson og Malcolm McKechnie siden grundlæggelsen i 2003 også vundet priser for bedste design. Det farverige udvalg af produkter afspejler den afslappede og motiverede firmaindstilling.

Knog lygter
SORTER EFTER
Side1af
2
 
SORTER EFTER
Side1af
2

Synlig og sikker med Knog

Der er utrolig mange ting, man skal tænke over, hvis man vil have sig en god og sikker cykeltur. Først og fremmest skal cyklen selvfølgelig være i orden. Kæder, gear og hjul skal være smurt, for at cyklen trampes frem lettest muligt. Men der er også en meget vigtig sikkerhedsmæssig side, som man skal være opmærksom på. Cyklen skal selvfølgelig kunne styres og bremses ordentligt, så tjek styrtøj og bremser for at undgå ulykker. Man skal også sikre sig selv – først og fremmest med en godkendt cykelhjelm, som afværger alvorlige hovedskader, men også med for eksempel cykelhandsker, eventuelt knæbeskyttere og lignende, som kan afbøde mindre skrammer. Og cykler man om aftenen eller natten så skal man både kunne se og ses af andre trafikanter. Det kræver gode og godkendte cykellygter som dem fra Knog.

Lås jernhesten fast med en Knog cykellås

Noget af det mest irriterende er at få stjålet sin cykel – ligegyldigt om det er en dyr eller billigere cykel. Knog POPFor mange mennesker er cyklen det daglige transportmiddel, og det er næsten ikke til at bære, hvis man skal hjem fra arbejde og opdager, at ens cykel er blevet stjålet. Der er primært to løsninger på det problem: Enten at man tager cyklen med op i lejligheden, låser den inde i garagen eller tager den med op på kontoret (og det kunne let blive et virvar, hvis alle kollegerne også tog deres cykler med ind i arbejdslokalerne). Det letteste er dog at anskaffe sig en solid Knog cykellås. De findes i flere udformninger og farver – fra de kendte kædelåse til låse fastmonterede på cyklens stel.

Knog giver lys over land

Lys på cyklen er som nævnt vigtigt – dels for selv at kunne se, hvor man kører, og dels for at andre trafikanter får øje på én på lang afstand. Endelig er lys på cyklen lovpligtig efter lygtetændingstid, og lygterne skal være godkendte. Knog cykellygter findes i mange versioner – både til montering på styr eller stel. På Bikester.dk kan man for eksempel få:
  • Cykellås med stelholder
  • Cykelbelysning

Hold tjek på dine tider

Hvis man gerne vil forbedre sine træningstider på cyklen, så er det en god idé med en cykelcomputer. Det leverer den australske producent af cykeludstyr Knog også, lige som de leverer ting som cykelhandsker, rygsække og skuldertasker beregnede på cykelsporten.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling