Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nu er det jul igen! - De bedste julegaver til cykelfans

Kink BMX

7 Produkter
Pris i kr.
Kink BMX

Kink BMX

Zack Phillips, grundlægger af Kink BMX, har været på BMX-scenen siden han som teenager begyndte at sælge selvfremstillede reservedele ved BMX-konkurrencer. I dag drives virksomheden af BMX-ryttere, der ved nøjagtigt, hvad der er vigtigt. Denne kvalitet og opmærksomhed på detaljer afspejles i hver af deres cykler.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Klar til Bicycle Moto Cross!

Cykling er efterhånden blevet et vidt begreb, for hvilken slags cykel ejer du? Og hvordan bruger du den? Det betyder også, at vi hos Bikester har opdelt de mange designs i kategorier. Amerikanske Kink BMX hører – som navnet siger – under kategorien med BMX-cykler. Firmaet er ganske enkelt bidt af de små, fede cykler til race. 20-tommers hjul er lige sagen, når der skal sprintes, hoppes og køres om kap. Du kan også ride med på bølgen til det næste heat! Mærket leverer nemlig toptunede bikes i konkurrencedygtig kvalitet, både til børn og voksne. Alle skal have mulighed for at mærke suset fra de små adrætte og fartglade bikes, som udfordrer dig på teknikken. De giver dig optimale betingelser, når der skal trænes eller køres turneringer. Du kan naturligvis også blot finde de nærmeste baner og steder, hvor det er muligt at træne med vennerne. Kink BMX klæder dig på, så du kan gå i gang med Bunnyhop, Tabletop, Fakie og alle de andre tricks fra dag 1. Cyklerne er klassisk og enkelt bygget, som de skal være inden for BMX-genren, hvilket medfører en brugervenlig overskuelighed. Kink BMX Curb 2020Og du vil hurtigt blive overrasket over, hvor meget en så lille og minimalistisk bike kan udføre.

BMX er både sjovt og seriøst

En af de fede ting ved BMX-cykler er, at cyklerne er så fleksible. Du kan tulre omkring i bymiljøer med gutter og veninder mens I griner af jokes og nyder lune sommeraftener i parken. Men du kan også kridte skoene og lade op til meningsfulde tidstagninger. Humøret og motivationen bestemmer, så glæd dig til mange gode timer i selskab med en Kink BMX! Mærket har base i New York, hvilket understreger fedhedsfaktoren og tilføjer et ekstra tvist af coolness. Det betyder nemlig, at fyrene bag har fingeren på tidens urbane BMX-puls. Alle processer afspejler deres egen passion for sporten – samt deres interesse for musik, fart og streetmode. De ønsker at give alle typer chancen for at prøve kræfter med BMX. Derfor byder mærket også på små cute 12 tommer modeller, så ungerne kan lære det helt fra begyndelsen. Ud over design er der også skarp fokus på komfort og ergonomi, så alle får en god fornemmelse for sporten. Når først cyklen er i hus kan du kaste blikket på sortimenterne med udstyr og tilbehør, så du er klædt på med optimal beskyttelse, hvad angår såvel hjelm og albuebeskyttere som alt det andet essentielle.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes