Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

KCNC 168 Produkter

Dele fra KCNC
KCNC

KCNC

KCNC er et hold ingeniører, der brænder med passion for cykling, og det skinner igennem i deres række af veldesignede produkter.

Sorter efter
 
Side 1 af
3

Find de rigtige cykeldele fra KCNC Bikes her på Bikester.dk

For den, der kan lide at udstyre sin cykel med det allerbedste, kan KCNC produkter være værd at tjekke ud. Dette firmabeskæftiger sig nemlig med at designe og fremstille dele til cykler for både mountainbikes og racercykler. Da holdet bag mærket er ingeniører med en passion for stilfulde cykeldele af god kvalitet, kan det ikke gå galt!I sortimentet kan du finde alt fra pedaler og styr til skruer og andre mindre komponenter. Altså findes der næsten alt, der skal til for at skræddersy sin helt egen cykel.

Når man vil have mest muligt ud af sin cykel

Hvis man allerede har en cykel, der er blevet lidt slidt, behøver man ikke altid købe en helt ny en for at nyde cykelsporten igen. KCNC VB1Nogle gange er det nok til at erstatte de dele, der er udtjente, og dermed forlænge cyklens liv et par år endnu. Selvom man har en fuldt fungerende cykel, kan stadig være en god ide at købe nye dele og erstatte de originale dele for at få en cykel, der er skræddersyet netop til en selv. Måske er cyklen lidt tung. Så kan det hjælpe at udskifte nogle af delene med nogle lettere. Eller måske har man ikke ordentlig greb med de pedaler, der allerede er på cyklen. Så er det bare at skaffe nogen, som skoene får godt fat i. Hvis bremserne er slidte, er det vigtigt at skaffe nogle nye så hurtigt som muligt. Det spiller stort set ingen rolle, hvad du leder efter, for uanset hvilke dele, du er på udkig efter.

Et bredt sortiment

Som nævnt ovenfor har de mange forskellige typer af produkter at tilbyde. De fleste dele og detaljer af cyklen kan udskiftes, så har man brug for et ny tandhjul eller ønsker at prøve en anden type styr, kan man tjekke de produkter, KCNC har i sit sortiment. Hvis man er usikker på, hvordan man går til værks, når man skal udskifte dele på cyklen, er det bedst at gå til en cykelsmed og få hjælp der. Så kan du være sikker på at alt er monteret korrekt, og at cykeldelene sidder godt fast og ikke hopper af. Når det gældermontering af køretøjsdele, er det altid bedst at få hjælp af en ekspert, da ubehagelige ulykker ellers kanske, når man kører med høj fart. Uanset om man anser sig selv for ekspert i cyklemontering, eller hvis man har brug for hjælp med dette, behøver man ikke at lede for at finde alle de dele, der kan være behov. De har tænkt på det meste og har nu et mere eller mindre komplet sortiment for de, der ønsker at skræddersy sin egen cykel. I deres sortiment har du mulighed for at finde:
  • Styr
  • Sadelstøtte
  • Bremser
  • Quickspænder
  • Pedaler
  • Håndtag
Disse kategorier er blot udpluk af det, brandet har at tilbyde. KCNC K3 CobwebDer er flere cykeldele end det, men så omfatter kategorierne normalt mindre dele som tandhjul, skruer, bolte med mere. De fremstiller hovedsagelig cykeldele til mountainbikes og såkaldte roadbikes, dvs. landevejscykler. I begge disse kategorier tilbydes omtrent lige mange produkter, så uanset hvilken type cykel, man bruger, findes der dele, som passer. Cykler man for eksempel på en landevejscykel, tilbagelægger man længere afstande og har da brug for et godt og praktisk styr at støtte sig til. Dette er blandt en af de mange cykeldele KCNC tilbyder. De fleste af cyklerne kan alterneres, og bare ved at skifte en eller flere dele kan man få fornemmelsen af at have en helt ny cykel. Altså kan det betale sig at investere i at forsøge at trimme den cykel, man har, før man beslutter sig for at købe en ny.

KCNC Bikes kenderderes branche

Som nævnt ovenforbestår teamet af dygtige ingeniører, der konstant søger at udvikle de allerbedste komponenter til cykler. KCNC arbejder primært med letvægtsmaterialer som aluminium samt det slidstærke materiale titanium. Kombinationen af disse er en sikker vinder, når målet er at udvikle holdbare og lette cykeldele. Det er vigtigt for dem konstant at opdateret om, hvilke behov der findes, og derfor har de regelmæssig kontakt med cykelryttere, der bruger deres produkter. For at forbedre det, der allerede findes, gælder det om at teste disse produkter og forsøge at forbedre dem så meget som muligt. Dette indebærer, at nye, forbedrede komponenter hele tiden udvikles hos KCNC. Både professionelle og almindelige cyklister kan bruge deres produkter,da der findes så mange forskellige til så mange forskellige anvendelsesområder.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!