Online cykel shop – Bikester
Mid-Season Sale - spar op til -60%
BrandHeader
Katusha – Førsteklasses belædning til cykelryttere
Leder du efter premiumbeklædning til racercykelsport, skal du ikke søge længere. Det funktionelle tøj fra Katusha fremkalder et smil hos de bedste atleter rundt om i verden. Med state-of-the-art teknologier, avancerede materialer og fremragende bærekomfort bliver Katusha din nye favorit.

KATUSHA

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • blå

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
KATUSHA Allure Kortærmet cykeltrøje Damer, blå
KATUSHA Allure Kortærmet cykeltrøje Damer, blå blå
KATUSHA
Allure Kortærmet cykeltrøje Damer, blå
1.039 DKK 639 DKK
gratis forsendelse
  • Versioner: M
- 39 %

Dit cykeltøj gør en afgørende forskel

Du har måske gode ben samt en ny cykel, men har du den rette påklædning? Hvis ikke så finder du det i alle afskygninger her på Bikester. Når der skal investeres i ny cykelbeklædning, så har KATUSHA kollektionerne, som gør din cykeltur mere komfortabel. Mærket arbejder ud fra flere forskellige nøgleord, som sætter standarden for både design- og fremstillingsprocesser. Først og fremmest skaber man innovative produkter i samspil med mærkets sponsorerede atleter. Det betyder, at du får den nyeste generation af cykeltøj, som holder elementerne ude – uanset hvilke sæsoner, du cykler i. Det er ikke blot professionelle cykelryttere, man samarbejder med, for KATUSHA har også aftaler med nogle af de bedste tekstiludviklere på markedet. Det er helt essentielt, for materialesammensætning har meget at sige, når det drejer sig om cykeltøj. Det betyder blandt andet sømløse syninger, svedtransportering, aerodynamiske overflader, fugtudledning og flere andre detaljer, der sikrer en perfekt kropstemperatur. Sammen med alle de tekniske ting vægtes designdelen også meget højt. Det betyder ergonomiske snit, premium-materialer og sublimt skrædderhåndværk. KATUSHA SuperlightDermed går alting op i en højere enhed, og hver en detalje er gennemtænkt og skabt med professionalisme og ekspertise, der er samlet gennem mange årtier.

KATUSHA – af cykelryttere til cykelryttere

Fritidsryttere var før i tiden vant til at trække i shorts og T-shirt, men selv hverdagsryttere på de lavere niveauer rider med på tendenserne fra den professionelle verden. For hvorfor nøjes med bomuldstøj, når man kan få specialudviklet cykeltøj fra KATUSHA? Forskellen er i den grad til at mærke, da kroppen har det meget bedre i dette innovative cykeltøj. Den får nemlig lov til at ånde samtidig med at tøjets tætsiddende og elastiske materialer giver optimal bevægelsesfrihed. Det er noget, som er helt afgørende, når man er afsted på racercykel, MTB, citybike eller andre former for cykler. Tøjet kommer for alvor til sin ret, når der er fart over feltet, for netop dér får materialerne lov at arbejde under de rette betingelser. Det betyder også, at du kan fokusere på at performe uden at blive generet af tunge, våde tekstiler, der klæber til kroppen. KATUSHA har fundet opskriften på det mest velsiddende og teknisk veludviklede cykeltøj, hvad enten det drejer sig om cykelshorts, cykeltrøjer, overalls eller andre items. Dermed kan du begive dig ud at cykle på alle årstider eller nyde en gang spinning indendørs, for tøjets evne til at svedabsorbere virker både ude og inde. Dermed er der dømt cykling i dit nye yndlingstøj her fra Bikester.