Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nu er det jul igen! - De bedste julegaver til cykelfans

Kari Traa

23 Produkter
Kategorier
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Før din træning op på et nyt niveau

Det smukke hvide smil, de forførende blå øjne samt den veltrænede figur - Kari Traa har masser af udstråling og skønhed over sig, hvilket også kommer til udtryk i hendes farverige og velsiddende kollektioner. Det er norsk viljestyrke og perfektionisme i skøn forening, hvilket munder ud i en blændende fusion, som lige præcis gør det der helt særlige ved dit sportslook.

Få en sundere krop i raffineret træningstøj

Sport er ikke længere noget, der kun ses i fjernsynet eller på stadion. Vi vil alle selv ud og være med, hvor det er allersjovest, og det er naturligvis på træningsbanen og i kamp-arenaen. Norske Kari Traa har selv en fortid som professionel skiløber bag sig, og hun har endda vundet OL-guld samt flere andre store titler. Så man er i helt trygge hænder. Merinoundertøj fra Kari TraaHendes passion for skiløb skinner naturligvis igennem på kollektionerne, hvilket vil sige masser af isolerende og teknisk undertøj, men også mange andre typer af produkter, der allesammen er gennemsyret af den personlige erfaring, som Traa netop har fra træning og konkurrencer på højeste niveau. Derfor er produkterne mere end komplette og fuldførte til de danske årstider. Så der ikke er nogen undskyldning for ikke at motionere i al slags vejr.

Når du vil have fingrene i den ypperste kvalitet

Uanset hvilke sportsgrene og aktiviteter man dyrker, så har man brug for nogle basis-items. Kari Traa er netop garant for toplækkert træningstøj, som man med lethed kan mikse og matche på kryds og tværs af sæsonernes kollektioner. En ting er i hvert fald sikkert: Der er altid godt med farver og mønstre på tøjet og tilbehøret, hvilket er en skøn kontrast og et fedt supplement til alle de minimalistiske og klassiske skandinaviske tøjmærker på markedet. Signaturen og designstilen oser af kulør og knald på tilværelsen, hvilket den meget dynamiske farvepalet også understreger. Det er kropsnært og feminint tøj, som sidder perfekt på figuren. Undertøj, tights, sports-BH’er, løbejakker, fleecejakker, toppe, pandebånd samt mange andre uundværlige produkter – det er blot en lille del af det omfattende sortiment fra Kari Traa. Det hele sidder som det skal, ser ud som det skal og bidrager med de funktioner og tekniske raffinementer, som man har brug for, når man er aktiv.

Sport bliver en leg med Kari Traa

Det skal være sjovt at dyrke sport, samtidig med at ens beklædning også skal kunne holde til alle niveauer. Med Traa som den øverste leder er alle produkter skabt med største professionalisme, hvilket vil sige masser af tekniske detaljer samt tøj og tilbehør, der virker efter hensigten og efter de specifikke vejrtyper. Det er membraner, vand- og vindafvisende overflader, isolation, åndbarhed, elasticitet samt alle de andre innovative og yderst funktionelle elementer, som gør det muligt at være aktiv med største komfort og velvære. Kollektionerne fra Kari Traa guider dig sikkert og kyndigt gennem enhver type sport. For man kan ikke ønske sig en bedre frontfigur og læremester end dette norske sportsidol, der har så mange talenter.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes