Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR
Kalkhoff Endeavour
Er du på udkig efter en moderne, veludstyret touringcykel, der passer til både daglig brug og ture længere væk? En cykel, der tilbyder dynamisk sportiness uden at ofre komfort? Så er Endeavour-serien fra den tyske cykelproducent KALKHOFF det rigtige valg for dig: Kraftfulde, vedligeholdelsesfrie cykler i et slankt, tidløst design. Komponenter af høj kvalitet og den nyeste teknologi fra verdensberømte mærker som Shimano, Schwalbe og RockShox sikrer stor ydeevne og kontrol. Smarte detaljer som ergonomiske greb og særligt komfortable gel-sadler fuldender disse flotte touringcykler.

KALKHOFF Endeavour

1 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

  • Damer 1
  • Herrer 1

Farve

  • grå

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kalkhoff Endeavour 30 Diamond, grå
Kalkhoff Endeavour 30 Diamond, grå grå
Kalkhoff
Endeavour 30 Diamond, grå
Vejl. udsalgspris 8.539 DKK 5.709 DKK
  • Versioner: M | 50cm (28")
- 33 %

En ny turbocykel fra Kalkhoff Endeavour

Hos Bikester finder du cykelmærker fra A-Z og ca. midt i alfabetet popper et af de meget velkendte mærker frem. Et af den slags, som man ikke kommer uden om. Kalkhoff har nemlig været en fast del af cykelverdenen siden 1919. De har været med helt fra starten, hvor der blev produceret enkle cykler uden gear og tilbehør. Og op til i dag, hvor der er færdselsregler at følge i forhold til cykellys, bremser og andre ting forbundet med sikkerhed i trafikken. Det sidste nye er elcykler, og her er det tyske cykelmærke naturligvis også med i front. Siden 2007 har de budt på en specialserie kaldet Kalkhoff Endeavour, der består af elektriske cykler. Dermed har de bevist, at de følger udviklingen og efterspørgslen på moderne vis. Mærket byder også på citybikes og urban bikes, mens serien Kalkhoff Endeavour hører under de motordrevne trekkingcykler. Du kan naturligvis altid slukke for motoren og dermed har du en hybrid cykel, som kan bruges på flere måder. Selv når du trækker cyklen ved siden af dig kan du gøre brug af walk assist, så cyklen ikke føles tung.Kalkhoff Endeavour 5.B XXL Diamant 500Wh Det ses tydeligt på serien, at mærker mener det alvorligt med elcykler. Linjen byder nemlig på mange forskellige modeller inden for samme kategori, så der er E-bikes for alle.

Kalkhoff opfylder dine ønsker!

Trekkingcykler er meget attraktive i forskellige segmenter. Det er en cykelmodel, der kan noget af det hele. Ikke mindst er det solide, terrængående bikes, som bringer dig ud på varierede ture. Dækkene er kraftige nok til off-road kørsel samtidig med, at de også uden problemer klarer bykørsel. Trekkingcyklerne fra Kalkhoff Endeavour er så yderligere forsynet med motor, hvilket giver dig nye muligheder som cyklist. Det betyder nemlig, at du kan overkomme endnu flere udfordringer på dine cykelture. Endeavour-serien byder på flere forskellige modeller, så du kan vælge den, der passer bedst til dit budget, samt til dine kørselsbehov. Som udgangspunkt kan du vælge mellem Kalkhoff Endeavour i modellerne 1, 3, 5 eller 7, der så alle tilmed tilbydes i yderligere underkategorier. Mærkets opdeling betyder groft sagt, at Endeavour 1-modellerne koster mindst, mens model 7 koster mest. Det betyder til gengæld også, at 7’erne er forsynet med eksklusivt udstyr og tilbehør. Model 3 og 5 er solide mellemvalg, som også uden problemer klarer hårdføre ture i alt slags vejr. Det er især gear- og bremsetype, som gør forskellen imellem de forskellige cykelmodeller fra serien Kalkhoff Endeavour. Nogle af modellerne har sågar USB-indgang, så du kan oplade din smartphone, hvilket er noget af det sidste nye fra det vellidte tyske mærke med det stærke omdømme.