Online cykel shop – Bikester
Anvend koden ”dhb20“ på alle dhb-produkter
KALKHOFF Agattu - Touring- og citybikes med høj komfort
KALKHOFF er en institution i det tyske cykellandskab. I næsten 100 år har det traditionelle firma fra Niedersachsen produceret cykler af fremragende "Made in Germany"-kvalitet. En af disse cykler er KALKHOFF Agattu - et pragtfuldt stykke ingeniørarbejde, som støtter dig på dine daglige ture gennem byen og lange udflugter i det omkringliggende landskab. Denne trekkingcykel kombinerer kørekomfort, funktionalitet og effektivitet, og markerer sig som et omfattende allround-talent. Alle modeller er også tilgængelige som kraftige pedelecs med elmotorer.

KALKHOFF Agattu

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

KALKHOFF Agattu er lig flotte klassiske cykler og elcykler

Forkæl dig selv med ægte kvalitet og flotte designs. Kalkhoff Agattu 1.B XXLKALKHOFF Agattu er de elegante og moderne cykler, som matcher både hverdag og byliv. Her kan du på nem og behagelig vis finde fra A til B i selskab med en cykel, som udstråler kvalitet og godt håndværk. Oplev friheden med Bikester.dk og KALKHOFF. Vi guider dig gennem dagligdagen med maner.

Tysk kvalitet, som bygger på mere end hundrede år

KALKHOFF er tysk kvalitet, der batter. Det er mere end hundrede år siden, at mærket så dagens lys. Dengang var det en ung Heinrich Kalkhoff, der i byen Cloppenburg tog de første spæde stik til at starte det kvalitetsbevidste cykelmærke, vi kender så godt i dag. I disse tider er ejerskabet fortsat i hænderne på KALKHOFF-familien. Her har grundlæggerens tre sønner taget over. Som resultat af det har produktionen udvidet sig, så den i dag også indeholder en stribe skarpe og moderne elcykler. KALKHOFF Agattu er serien fra det tyske mærke og Bikester.dk, som indeholder både almindelige citybikes og moderne elcykler. Det betyder, at du med denne serie har frit valg på alle hylder, når du søger din næste trofaste følgesvend til hverdagen og vejen.

Den perfekte pendlercykel til hverdagen og byens gader

Med KALKHOFF Agattu får du friheden til at bevæge dig hen, hvor du ønsker, når som helst, og hvor som helst. Disse flotte klassiske cykler og elcykler er skabt til byens gader og fragter dig på komfortabel vis gennem hverdagen. Designet er elegant, rammerne er af robust aluminium, og komponenterne er hentet hjem fra anerkendte leverandører såsom blandt andet Shimano og Magura. Det betyder en helstøbt cykel, som spiller på alle tangenter og meget nemt kan gå hen og blive en helt uundværlig del i dagligdagen. Her får du den perfekte pendlercykel fra Bikester.dk.