Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nye cykler fra top brands - De første 2021 modeller er landet

Juliana

1 Produkt
Kategorier
Pris i kr.
Juliana

Juliana – Mountainbikes til kvinder

En cykel skal ikke kun passe i teorien, men frem for alt fungere i praksis. En cykel, hvis geometri straks får dig til at føle dig hjemme - det er præcis det, som Julianas mål altid har været. De tilpasser deres cykler til en bred vifte af kropsstørrelser, tilbyder kvinderspecifik MTB-suspension og udstyrsvarianter, der er testet og godkendt af kvinder. Lyder utrolig simpelt, men sådan er det ofte. Juliana behøver ikke at genopfinde hjulet.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Alle cykelglade kvinder – se med her!

Juliana disker op med cykler designet til kvinder. Mærket er amerikansk med base i staten Californien, og bruger videnskabelige undersøgelser til at underbygge udviklingen af deres nye produkt. Generelt er kvinder både kortere og lettere end mænd, hvilket medfører forskellige krav til nutidens cykler. Uanset din højde og vægt, forkæler Juliana alverdens kvinder med specialdesignede mountainbikes, der gør det komfortabelt at cykle. Firmaet er et datterselskab til hovedmærket Santa Cruz, som har den tidligere professionelle skater, Rob Roskopp, som grundlægger og ejer. Siden 1994 har de specialiseret sig i mountainbikes, og det er kun off road cykler, der designes på fabrikken. Derudover produceres alle cykler i USA, så  alle processerne kan følges på tæt hold.Dermed er der god mulighed for at foretage grundige eftertjek og kontroller. Derfor får du en MTB ”Made in USA”, hvis du vælger Juliana som dit nye cykelmærke hos Bikester. Det er efterhånden et særsyn i dag, hvor mange mærker outsourcer deres produktion. Juliana Furtado 3 AL D-KitCalifornien er innovationens højborg, hvilket også betyder at robotter og højteknologiske produktionsapparater skaber nutidens og fremtidens mountainbikes i ypperste kvalitet.

Juliana – kvindelige cyklisters helt eget mærke

I virkeligheden er damecykler ikke noget nyt. De har været designet i mere end et århundrede. Mountainbike-sport er dog kendt for en overrepræsentation af mænd, men rigtig mange kvinder elsker også at køre stærkt og vildt. Nogle kvindelige MTB-rytterekører sågar bedst på en herrecykel, men med Juliana på markedet ligger valget lige til højrebenet. Her får du nemlig en MTB, hvor stellet er designet i en geometri, der passer til langt de fleste kvindekroppe. Det vil sige et mere organisk og lavere stel med komfortable påstigningsmuligheder. Stel-, styr- og sadelkonstruktioner er skabt sådan, at du ikke kommer til at sidde så oprejst, som du vil gøre på en herrecykel. I stedet kan du nyde godt af en mere naturlig kropsposition med et tyngdepunkt, der gør det komfortabelt, og teknisk nemmere at køre off road. Hos Juliana samarbejder man både med fritids- og konkurrenceryttere, for at få den mest alsidige feedback. Det betyder, at din nye MTB er grundigt testet, inden den endelige produktion starter, så du kan sætte dig i sadlen og køre som en pro! Du får en cykel, der passer til dig, og som både performer og foråbentlig også inspirerer andre kvinder til at køre MTB. Motion og sjov opleves bedst på en MTB, der er som skræddersyet til din anatomi, Det har amerikanske mærke forstået.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes