Online cykelhandler
Klar til aktiviteter | Vi ruster dig til en sporty sommer

Super Sealant 1000ml

ID: 1414524

- 18 %
169 DKK
139 DKK DKK
DKK 139,00 / 1 l
Inkl. moms. plus Leveringspris
Bestilt 1x i sidste uge.
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
Hurtig levering fra 1-3 arbejdsdage

Beskrivelse af

Joe's No-Flats Super Sealant 1000ml

Ultrahurtig, miljøvenlig forsegling til slangeløse slanger, slanger og inderslanger, der fungerer med alle typer cykelhjulsystemer. Joe's No Flats er en pålidelig, førende og innovativ producent, som trofast har betjent professionelle cykelryttere verden over i de sidste 17 år.

Den latexbaserede fromula giver en fremragende tætning af store huller på op til 6 mm (¼ tomme). Den er egnet til slangeløse, slangeformede og inderslanger og er CO₂-kompatibel. Den er kompatibel med et bredt temperaturområde (-20ºC - +70ºC) og et bredt trykområde (15PSI - 100PSI).

Du skal blot klemme en smule af det miljøvenlige tætningsmiddel ind gennem ventilskaftet for at dække slangens inderside. I tilfælde af en lille punktering eller et snit vil tætningsmidlet fylde lækagen og skabe en meget holdbar prop, så du kan fortsætte med at cykle uden at skifte dækket. For at opnå effektiv punkteringssikkerhed skal du tilføje nyt tætningsmiddel hver 6-12åned, afhængigt af mængden og vejrforholdene.

Uanset om du cykler for sjov eller bruger din cykel som et køretøj, vil dette enkle hack holde dig i gang, og du vil ikke engang gå glip af et slag. Køb det til dine børns cykler, så du ved, at de aldrig kommer i en usikker situation med et punkteret dæk. Hvad er nemmest, at skifte et dæk på et usikkert sted på egen hånd i al slags vejr, eller at tilføje en smule fugemasse? Det er en selvfølge! Gør det sjovere, sikrere og mere behageligt at cykle.

Funktioner

Tilsigtet brug
MTB-begynder/Tour, Maraton/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Begynder, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Racer, Cyclocross, Gravel, Endurance
Type
dæktætningsvæske
indhold
1000 ml
Leveringsomfang
Leveringsomfang: 1 flaske forseglingsmælk
Modelår
2021
Produktnummer
1414524

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.