Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nye cykler fra top brands - De første 2021 modeller er landet

Jack Wolfskin

124 Produkter
Jack Wolfskin

Jack Wolfskin

Jack Wolfskin er formentlig en af de aller mest populære mærker, når vi snakker om udendørs tøj og sko. Jack Wolfskin logoet med ulvens pote symboliserer tøj, fodtøj og udstyr af høj kvalitet og med mange funktionelle fordele. Uanset om du befinder dig på mountainbiketure eller vandreture, om det er solskin eller regnvejr, så går du aldrig galt i byen med udstyr fra Jack Wolfskin.

Sorter efter
 
Side 1 af
3

Når man vil høre hjemme i naturen

Mærket er verdenskendt med logoet af en pote, der er blevet en del af firmaets klare signatur. Siden den første kollektion blev lanceret tilbage i 1981, har dette tyske mærke bygget ekstra lag på deres innovative tilgang, hvor nye produkter udvikles og skabes, så du trygt og beskyttet kan begive dig ud i det fri.

Beklædning og udstyr, der gør livet skønt og bekvemt

Her på Bikester elsker vi alt, hvad der har med cykling at gøre, og da det er en sportsgren eller fritidsaktivitet, som for det meste foregår udendørs, så har man brug for den rette beklædning. Jack Wolfskin er specialister indenfor outdoorudstyr af enhver art, og derfor kan du godt gøre klar til en masse sjove og spændende ture i det fri, uanset årstiden. Der er masser af grunde til, at produkterne er så attraktive – letheden, funktionaliteten, beskyttelsen og komforten er blot nogle af de nøgleord, der beskriver dette grundige og professionelle tyske mærke.Jack Wolfskin Cross Run 2 Det betyder også, at du bliver klædt på efter forholdene, så du kan træne i regnvejr og kulde eller nyde en skøn cykelferie i det lækreste sommervejr. Jack Wolfskin sørger nemlig for, at du kan opbygge dit outfit lag for lag, hvor de innovative og tekniske membraner og tekstiler beskytter og isolerer mod kulde, mens åndbarhed og bløde tekstiler gør det behageligt at cykle om sommeren. Med Wolfskin er du sikker på at komme i sadlen, uanset vind og vejr!

Mærk kvaliteten på egen krop

Udover tøj byder Jack Wolfskin også på masser af tilbehør samt fodtøj, så det er et mærke, der imødekommer alle dine behov. Så uanset om du blot har brug for en varm hue til de kolde ture på to hjul, eller du søger hele outfits i form af vind- og vandafvisende overtøj, bukser, sko, undertøj og strømper, så er intet produkt for stort eller småt til dette omfattende tyske mærke. Jack Wolfskin hjælper dig også afsted på cykelture og overnatninger i det fri, da telte, liggeunderlag, soveposer og meget andet også er en del af kollektionerne. Mærket samarbejder med de bedste eksperter på området, hvilket vil sige professionelle outdoor-freaks, der konstant er med til at udvikle og forbedre alle produkterne. Wolfskin har været med på et hav af store og små ekspeditioner, og nu og her er det klar til at gøre dig følgeskab, når du skal ud på nye eventyr, hvad enten det er med cykelklubben, alene til hverdag, på cykelferier med venner og familie eller alle mulige andre ting. Så oplev Jack Wolfskin lige her på Bikester.dk.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes