Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.


IXS

(79 Produkter)

  Pris (kr.)

  • kr. - kr.
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
IXS udstyr
IXS

iXS: Tempo på to hjul

Før iXS blev et kendt mærke i mountainbikens verden, var det allerede elsket og kendt inden for motorcross. Hvis man elsker at give den gas på to hjul, men også lægger står vægt på sikkerhed, finder helt klart de rigtige protectorer hos iXS. Med performance-sikre protectorer og stilet beklædning fra iXS bliver den næste tur på trailen en sand fornøjelse.

SORTER EFTER
Side1af
2
 
SORTER EFTER
Side1af
2

IXS - tøj og udstyr til hårdere kørsel

Hvis du skal ud med din mountainbike eller BMX, er du nødt til at sørge for, at du har det rigtige tøj og den rigtige beskyttelse på dig. Da disse cykler kræver en hårdere type kørsel, kan det også nemmere ske for dig, at du bliver snavset eller slår dig. Har du den rigtige slags tøj på, kan du nyde at køre på en helt anden måde. Når både lemmer og hoved er godt beskyttet, behøver du ikke tænke på andet end at udføre det flotte hop eller drøne ned af bjerget på bedste vis. Ud over tøj og beskyttelse til kroppen kan du også finde cykeldele mærket med iXS. Virksomheden producerer nemlig også vigtige dele, der kan være afgørende, når du vil præstere det bedste på din cykel. Med andre ord er der mange gode produkter at vælge imellem,netop når det handler om lidt mere hård kørsel.

Med det rigtige udstyr går det hele lidt bedre

Det er almindeligt kendt, at cyklen er en vigtig faktor for, hvor god turen bliver, men man skal ikke glemme, at det, man har på, er lige så afgørende. IXS XultAt begive sig ud med en BMX uden den rette beskyttelse eller beklædning vil kun resultere i et større fokus på frygten for, at noget går galt, end det ellers er nødvendigt, eller at man sviner sig totalt til. Det er de ansatte fuldt ud klar over, da de ved, hvilken type udstyr er nødvendig for at kunne fokusere 100 % på det, man er i gang med. I det sortiment, virksomheden tilbyder til cyklister, kan du finde alt fra hjelme og benbeskyttelse til shorts og handsker. Virksomheden fremstiller ikke kun tøj til almindelige cyklister, der er også et bredt udvalg til motorcyklisten. I deres sortiment kan du blandt andet finde:
  • Hjelme
  • Handsker
  • Beskyttelse
  • Goggles
  • Jakker
Når det gælder det udbud, der er til rådighed for cyklister, og som er nævnt ovenfor, deles dette op i tre forskellige kategorier. To af disse handler om to forskellige grene af cykelsporten, mens den tredje omfatter tøj og udstyr specielt designet til piger. Altså kan både fyre og piger finde egnet tøj og andet udstyr fra iXS. Deres hjelme, er specielt designet til at passe dem, der beskæftiger sig med hårdere typer offroadcykling – altså BMX og mountainbike. Begge disse "grene" medfører, at føreren risikerer at udsætte sig for fald eller andre ulykker mere end den, der dyrker en mere traditionel form for cykling. Det er både fart og ujævne overflader, man har at kæmpe med, og så er det vigtigt at have den rigtige form for cykelhjelm på hovedet. Hjelmene som passer BMX-rytteren, er udformet på næsten samme måde som en racerbilshjelm. Den giver beskyttelse omkring hele hovedet og har også en skærm oppe på hovedet, der giver yderligere beskyttelse mod både sol og flyvende mudder. Denne type hjelm bruges med fordel sammen med beskyttelsesbriller, som også yder beskyttelse for øjnene. For mountainbike køreren ser hjelmene lidt anderledes ud. De ligner mere traditionelle moderne cykelhjelme og kan med fordel bruges af dem, der cykler i byen eller på landevejene. iXS fremstiller også et par hjelmmodeller i børnestørrelser, som betyder, at der er en hjelm for alle i deres sortiment.IXS Hammer Andet beskyttelsesudstyr er ben- og armbeskyttelse, rygbeskyttelse, helkropsbeskyttelse og handsker. Når det kommer til ekstrem cykelsport, gælder det om at være godt beskyttet. iXS samarbejder med mange dygtige atleter, ved, hvad der kræves,for at cyklingen skal fungere så godt som muligt. Udstyr testes og forbedreskonstant, så de er i vejen så lidt som muligt. At koble funktionalitet med komfort er det, som de konstant stræber efter. Udover netop beskyttelse kan du også finde passende tøj. Alle, der beskæftiger sig med en eller anden form for sport ved, hvor vigtigt det er at have funktionelt tøj. Dette er naturligvis noget, som de er helt klar over og derfor sørger for at fremstille. Men hvis du køber tøj af dette mærke, vil du også nyde et stilfuldt design, for design er noget, som medarbejderne hos iXS virkelig brænder for. Dette gælder for alle varer, der fremstilles og distribueres af selskabet.

iXS står for kvalitet, innovation og design

Da de konstant arbejder tæt sammen med professionelle cykelryttere af alle slags, kan du som kunde være sikker på, at deres produkter har gennemgåethårde tests og er blevet både rost og kritiseret. Det er den feedback, de professionellegiver, som hjælper virksomheden med at udvikle deres produkter til fulde, hvilket er positivt for både virksomheden selv og for den kunde, der i sidste ende køber deres produkter. iXS brænder for alt med fart på to hjul, og det, dehar som mål, er at give alle, der er involveret i nogen form for fartsport, den rigtige form for beskyttelse, tøj og komponenter. De produkter, virksomheden fremstiller, er ikke skabt på en dag. Der ligger meget forskning og teknologi bag beklædning og udstyr, især når det kommer til den type af materiale, der skal anvendes. Der lægges en masse ressourcer i deres produkter for at gøre dem perfekte. Selskabet har hovedkvarter i Schweiz, hvor cykelsporten er stor. Også i Danmark er der mange, der bedriver denne sport, og de produkter passer således lige så godt i vores nordiske regioner, som de gør nede i Alperne.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling