Online cykelhandler
Hold dig aktiv | Se nuHold dig aktiv gennem vinteren med en indoor trainer
I:SY – Lille, men effektiv!
De iøjnefaldende i:SY-cykler er elcykler af en meget speciel art. De tænkes igennem til mindste detalje og tilpasses maksimal køreglæde, maksimal kraftudvikling og bedst mulig transportabilitet. Den smarte one-size ramme "vokser" i længden og passer således til ryttere på 150 cm og 190 cm. Kort sagt: cykelfornøjelse for alle!

i:SY

4 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • rød
  • blå
  • hvid

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 3
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
i:SY DrivE S8 ZR 20", rød
i:SY DrivE S8 ZR 20", rød rød
i:SY
DrivE S8 ZR 20", rød
26.029 DKK 24.539 DKK
  • Versioner: 20"
i:SY DrivE XXL N3.8 ZR 20", blå
i:SY DrivE XXL N3.8 ZR 20", blå blå
i:SY
DrivE XXL N3.8 ZR 20", blå
29.749 DKK
  • Versioner: 20"
i:SY DrivE S8 ZR 20", hvid
i:SY DrivE S8 ZR 20", hvid hvid
i:SY
DrivE S8 ZR 20", hvid
26.029 DKK 23.049 DKK
- 2.980 DKK
  • Versioner: 20"
i:SY DrivE E5 ZR 20", blå
i:SY DrivE E5 ZR 20", blå blå
i:SY
DrivE E5 ZR 20", blå
26.769 DKK
  • Versioner: One Size (20")

Afsted på din E-bike fra i:SY!

Elcykler er efterhånden ikke noget nyt syn i gadebilledet. Tyske i:SY har været med fra start, hvor cyklister for alvor begyndte at tage godt imod cykler med motor. Firmaet er grundlagt i 2006, og har dermed allerede flere års erfaring inden for udvikling af elektriske cykler. Det sker i meget tæt samarbejde med Bosch, som er det motormærke, firmaet har valgt som partner. Dermed får du et rent tysk produkt med fokus på kvalitet, ekspertise og funktionalitet. Hvis du overvejer at investere i en allround elcykel, så er modellerne fra i:SY et meget oplagt valg. Mærket har nemlig været så praktiske at fokusere på ét specifikt stel, der med fordel kan bruges af både mænd og kvinder. Den geometriske rammeopbygning sidder lige i skabet, som en slags hybrid mellem en dame- og en herrecykel. Den lave indstigningsvinkel gør det nemt at komme af og på cyklen. Samtidig kan både sadel og styr nemt og funktionelt justeres, så du opnår den helt perfekte højde. Hjulene på cyklerne er en anden genkendelig detaljer fra mærket. Man holder sig nemlig udelukkende til 20 tommer, hvilket betyder stærke og gedigne hjul og dæk. i:SY DrivE N3.8 ZRDet er ballon-inspirerede dæk med masser af greb og stabilitet, så du nemmere står fast, hvad enten det er på byens brosten, grus, skovbunde eller andre typer af underlag.

Elcykler i perfekte størrelser

E-bikes fra i:SY har et meget karakteristisk look og kan kendes på lang afstand. De to trekanter på stellet er en del af signaturen sammen med den høje bagagebærer. Bagagebæreren passer også til cykler med større dæk, og dermed kan du uden problemer montere cykeltasker bagpå. Taskerne vil nemlig være tilpas højt hævet over jorden, hvilket er en ekstra, praktisk detalje for 20 tommer cykler. Cyklerne er designet, så de passer til cyklister der er ca. 150-190 cm høje. Grundet den nøje udregnede geometri har cyklerne et perfekt tyngdepunkt, så det er nemt at manøvrere rundt i trafikken. Det er tilmed nemt at få fart på, så nyd alle de forskellige cykeldiscipliner på én og samme cykel. Det er helt bevidst, at man har valgt ikke at lave foldecykler, selvom stellene umiddelbart kunne ligne det. Man ønsker nemlig ikke at gøre konstruktionen svagere ved at lave en foldecykel, og samtidig vejer cyklerne kun omkring 23 kg. Dermed er de stadig til at komme rundt med på båd, i busser, S-tog og andre steder. Det tager kun ca. fire timer at lade batteriet fuldt op, så nyd ekstra hjælp, når du skal afsted på en af de smarte E-bikes!