Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nye cykler fra top brands - De første 2021 modeller er landet

i:SY

3 Produkter
Pris i kr.
i:SY

I:SY – Lille, men effektiv!

De iøjnefaldende i:SY-cykler er elcykler af en meget speciel art. De tænkes igennem til mindste detalje og tilpasses maksimal køreglæde, maksimal kraftudvikling og bedst mulig transportabilitet. Den smarte one-size ramme "vokser" i længden og passer således til ryttere på 150 cm og 190 cm. Kort sagt: cykelfornøjelse for alle!

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Afsted på din E-bike fra i:SY!

Elcykler er efterhånden ikke noget nyt syn i gadebilledet. Tyske i:SY har været med fra start, hvor cyklister for alvor begyndte at tage godt imod cykler med motor. Firmaet er grundlagt i 2006, og har dermed allerede flere års erfaring inden for udvikling af elektriske cykler. Det sker i meget tæt samarbejde med Bosch, som er det motormærke, firmaet har valgt som partner. Dermed får du et rent tysk produkt med fokus på kvalitet, ekspertise og funktionalitet. Hvis du overvejer at investere i en allround elcykel, så er modellerne fra i:SY et meget oplagt valg. Mærket har nemlig været så praktiske at fokusere på ét specifikt stel, der med fordel kan bruges af både mænd og kvinder. Den geometriske rammeopbygning sidder lige i skabet, som en slags hybrid mellem en dame- og en herrecykel. Den lave indstigningsvinkel gør det nemt at komme af og på cyklen. Samtidig kan både sadel og styr nemt og funktionelt justeres, så du opnår den helt perfekte højde. Hjulene på cyklerne er en anden genkendelig detaljer fra mærket. Man holder sig nemlig udelukkende til 20 tommer, hvilket betyder stærke og gedigne hjul og dæk. i:SY DrivE N3.8 ZRDet er ballon-inspirerede dæk med masser af greb og stabilitet, så du nemmere står fast, hvad enten det er på byens brosten, grus, skovbunde eller andre typer af underlag.

Elcykler i perfekte størrelser

E-bikes fra i:SY har et meget karakteristisk look og kan kendes på lang afstand. De to trekanter på stellet er en del af signaturen sammen med den høje bagagebærer. Bagagebæreren passer også til cykler med større dæk, og dermed kan du uden problemer montere cykeltasker bagpå. Taskerne vil nemlig være tilpas højt hævet over jorden, hvilket er en ekstra, praktisk detalje for 20 tommer cykler. Cyklerne er designet, så de passer til cyklister der er ca. 150-190 cm høje. Grundet den nøje udregnede geometri har cyklerne et perfekt tyngdepunkt, så det er nemt at manøvrere rundt i trafikken. Det er tilmed nemt at få fart på, så nyd alle de forskellige cykeldiscipliner på én og samme cykel. Det er helt bevidst, at man har valgt ikke at lave foldecykler, selvom stellene umiddelbart kunne ligne det. Man ønsker nemlig ikke at gøre konstruktionen svagere ved at lave en foldecykel, og samtidig vejer cyklerne kun omkring 23 kg. Dermed er de stadig til at komme rundt med på båd, i busser, S-tog og andre steder. Det tager kun ca. fire timer at lade batteriet fuldt op, så nyd ekstra hjælp, når du skal afsted på en af de smarte E-bikes!


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes