Online cykelhandler
Ud på opdagelse! | Alt til cykelturen

iSSi

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
iSSi – Giv din cykel et personligt præg
iSSi personligører den vigtigste forbindelse mellem dig og din cykel, pedalerne. Det amerikanske brand tilbyder klikpedaler, som både er kompatible med SPD-komponenter fra både Shimano Keo-klamper fra Look. iSSi tilbyder et bredt udvalg af farver og tre forskellige aksebredder, som tilpasser pedalerne til både stil og kørestil.
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
iSSi Road Klamper Keo 0°
iSSi
Road Klamper Keo 0°
179 DKK 109 DKK
- 39 %
Hurtig levering muligt
iSSi Road Klamper Keo 0°

Pedaler i alle afskygninger fra iSSi!

Det startede som en sjov snak over et par øl mellem to dedikerede cykelryttere. Tidens cykelpedaler blev vendt og drejet og slutteligt fundet for lette på alle parametre. Derefter blev sjov til alvor og i 2011 kunne iSSi lancere de første pedaler. I dag har mærket stor succes – også uden for hjemlandet USA. Du finder selvfølgelig også pedalerne og andet tilbehør hos Bikester, så du kan få det meste ud af hver eneste rotation. Klikpedaler er blevet det store hit både inden for MTB og racercykling. De er nemlig det nyeste inden for pedalverdenen og har erstattet de gamle modeller med remme – bl.a. takket være iSSi og deres evne til at handle på tingene og til at tage de rigtige beslutninger. Klikpedaler giver ekstra sikkerhed og frihed på cykelturen, da skoene først og fremmest er klikket sikkert i pedalerne, men også fordi, de er hurtige at komme ud af ved et eventuelt styrt. Hos iSSi har de valgt at fokusere på flere forskellige slags pedaler, så du kan investere i et par, der matcher med dit individuelle behov. iSSi Flash IIValg af pedal afhænger især af, hvordan du cykler – på hvilke årstider og terræner, samt hvor meget og hvor hårdt du går til den.

iSSi – et ægte pedaleventyr

Der er tænkt på forskellige typer af ryttere hos iSSi. Som udgangspunkt er alle pedaler forsynet med enten to eller tre bolte, hvilket har betydning for valg af cykelsko. Du kan eksempelvis vælge pedalerne kaldet Trail, som bl.a. er kendetegnet ved en lidt bredere platform, der giver en solid pedalkontakt. Det giver øget kontrol i hårde terræner. Er du til allround kørsel på MTB, er det værd at kigge nærmere på Flash-pedalerne, som både egner sig til udfordrende trails, men også til mere plane hverdagsture. Spindlerne er desuden justerbare, så du opnår tilpas komfort på de minimalistiske designs, som samtidig er med til at fordele fod-trykket mere jævnt. iSSi er fuld af innovation og valgmuligheder. Derfor kan du også vælge en helt tredje type pedaler. Navnet er Flip og byder på hybride pedaler med optimal fleksibilitet. Den ene side er nemlig platformspedaler, mens den anden side er klikpedaler. Dermed kan du bruge de samme pedaler til race på landevejen eller sjov i skoven, men også til hverdagsbrug, når du skal afsted på studiet eller arbejde. Mærket byder også på klamper, og husk at du på Bikester også finder rengøringsmidler samt plejemidler!