Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


ION

(105 Produkter)

  Pris (kr.)

  • -
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
SORTER EFTER
Side1af
2
 
SORTER EFTER
Side1af
2

Bliv klædt optimalt på til enhver form for cykeltur

Det hele startede egentlig ud fra en passion for alle typer af vandsportsgrene, men senere udviklede ION sig til også at tilbyde cykeltøj. Bag dette tyske foretagende står der nemlig en lang række sportsglade folk, som ønsker at klæde dig cool og funktionelt på i højeste kvalitet. I 2012 blev den første kollektion lanceret, og i dag fortsætter mærket sin succes med endnu flere items til både kvinder og mænd.

Alle årstider er cykelvejr

Har man først anskaffet sig drømmecyklen, så er det tid til at gå på jagt efter det perfekte cykeltøj.ION Ledge Intet vejr er som bekendt for dårligt til at opholde sig udendørs i, hvilket også skyldes de mange tøjmærker, der byder på innovative beklædningsgenstande. Det gælder også for ION, der ved hjælp af tekniske og beskyttende tekstiler holder dig tør, varm eller nedkølet, alt efter behov og temperatur. Firmaets passion for vandsport kommer også til udtryk i deres anden passion: Cykling med fart over feltet er nemlig noget, der bringer smilet frem hos ejerne. Det betyder masser af fede discipliner, hvad enten det drejer sig om downhill, enduro, freeride eller andre lignende ting. ION E_PACTDerfor byder ION naturligvis også på masser af lækkert beskyttelsesudstyr, så du føler dig tryg og sikker, når du begiver dig ud på forskellige underlag og i forskellige typer terræn med fuld fart i pedalerne.

Mærket til alle cykelentusiaster

Tyske ION har ramt selve nerven indenfor moderne cykelsport. Mærket suger nemlig alle de nye trends og teknikker til sig for fuld kraft, så de kan udvikle alle de items, som man skal bruge – uanset hvilket niveau man cykler på. De får samtidig den ypperste hjælp fra sponsorerede ryttere, der naturligvis giver tilbagemeldinger om de forskellige testprodukter fra marken, inden de endelige kollektioner sættes i produktion. Perfekt pasform, innovative materialer i alt fra vind- og vandtætte overflader til svedabsorberende og ventilerende detaljer samt andre komfortable finesser sikrer sammen med fede farver og cool designs, at du altid føler dig 100 procent klar, når du skal ud og give den gas på to hjul. Bukser, T-shirts, shorts, strømper, handsker, albue- og knæbeskyttere samt alt muligt andet – ION kan det hele, hvilket kommer dig til gode, når du står og skal investere i nyt cykeltøj. Det er tøj, som både er professionelt designet, da det kan alt det, man har brug for i de forskellige årstider, samtidig med at det også er designet i ungdommelige og sporty looks. Så find dit nye cykeltøj lige her på Bikester.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling