Test: Casio Pro Trek Smart WSD-F21HR

Test: Casio Pro Trek Smart WSD-F21HR

Henri er den sportslige type, som du sandsynligvis finder i fitnesscentret, ude på løbeturen eller på cyklen langs landevejene. Han arbejder som indkøbschef hos Bikester og var den ideelle kandidat til at teste Casios sportslige WSD-21HR Pro Trek-smartwatch. Henri og hans team sørger for, at Bikester altid har det ideelle produktudvalg til kunderne, så praktisk viden og erfaring med de produkter, vi sælger, er derfor meget vigtig for ham. Henri er en elektronikentusiast og har allerede erfaring med andre lignende sports-smartwatches, så lad os se, hvad han syntes om Casios flagskibsmodel.

Hvis du er løber, vandrer eller cyklist, opfylder dette ur helt sikkert dine behov

Første indtryk

Den smarte emballage beskytter sikkert uret, som den typisk gør med dyre moderne elektronikprodukter. Det første, jeg lagde mærke til, var dets størrelse; det så ud til at være til den større side, selvom dette ikke generede mig.

Men hvis du planlægger at bære uret hele dagen, hver dag, kan du have problemer med at fiske det ud af jakkeærmet.
Pro Trek Smart WSD-F21HR er et større ur og har dermed et større 1,32” farvedisplay med en række funktioner dedikeret til forskellige udendørs aktiviteter.

20191120_074806

Testen

Jeg brugte uret til forskellige aktiviteter – på cyklen til at arbejde, en 10 km løbeture og intense 4 km løbeintervaller. For at få mest muligt ud af uret skal du have en Google-konto. Alternativt kan du installere Range Finder for at oprette og indlæse ruter.

Uret har en masse attraktive applikationer og funktioner – især pulsmåler, aktivitetsskærme og offlinekort, der fungerer rigtig godt og tilbyder en række nyttige funktioner som et kompas og et barometer med egen højdemåler. Derudover er det let at få adgang til ønskede indstillinger eller funktioner på uret.

Uret fungerede virkelig godt til løb. Ved intervalløb skal man dog være opmærksom, når du gemmer sin træning – her skal man trykke på skærmen for at gemme i stedet for at bruge en knap på siden som på andre sammenlignelige ure. Uret registrerer og viser data godt, men med handsker på kan det være lidt svært at betjene skærmen.

Casio-operativsystemet giver dig mulighed for at installere eksterne applikationer, såsom en sleep monitor.
Casio anfører i specifikationerne, at uret under normal brug kan fungere i op til 1,5 dage med et fuldt opladet batteri. Under intensiv brug fik jeg mellem 8 og 12 timer ud af uret.

Konklusion

Dette smartwatch er godt til træning eller udendørs aktiviteter, selvom det for smallere håndled kan føles lidt stort. Hvis du er løber, vandrer eller cyklist, opfylder dette ur helt sikkert dine behov.

Det er dog vigtigt at bemærke, at uret bruger et operativsystem baseret på Googles Wear OS, så hvis du allerede er registreret hos Google, er du stort set klar til at tage det i brug med det samme. Ellers skal du tilmelde dig for at kunne bruge denne software.

Henris vurdering:

Funktion0%
Værdi for pengene0%
Kvalitet0%
Design0%
Innovation:0%