Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hutchinson

49 Produkter
Kategorier
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Hutchinson

Hutchinson – Franske førsteklasses dæk

Hutchinson er allerede en gammel ræv i cykelsporten. I mere end 60 år har det franske mærke leveret dæk af bedste klasse. I 1957 vandt Jacque Anguetil det første Tour de France på dæk fra Hutchinson, og siden er det blevet til mange flere podiepladser, både i landevejs- og mountainbikecykling. Hutchinson arbejder altid tæt sammen med professionelle atleter for løbende at udvikle gummiblandinger og profiler. Dækkene bliver produceret i Frankrig og Hutchinson overlader intet til tilfældighederne.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Dæk fra Hutchinson er en garanti for kvalitet

Det franske firma Hutchinson er en legendarisk producent af cykeldæk og har været i branchen siden midten af 1800'erne, da Hiram Hutchinson åbnede en fabrik i Langlée, Frankrig. I 1890 begyndte produktionen af cykeldæk og har siden da været på forkant i udviklingen og produktionen inden for dæk. Firmaet står bag mange af de innovationer, der er blevet set indenfor cykeldækbranchen, og en af milepælene er udviklingen af slangeløse dæk. Denne opfindelse så dagens lys i 2006, da Hutchinson, i samarbejde med Shimano udviklede et slangeløst system designet til mountainbikes. Teknologien, som ligger bag produktionen af gode slangeløse dæk findes allerede, men Hutchinson forbedrer hele tiden deres systemer, og vi får se, om disse dæk vil vare ved i fremtiden. Uanset om du er på udkig efter dæk til trekking, mountainbike eller racing, har Hutchinson modeller, der passer til dit behov. Tag et kig på udvalget af Hutchinson produkter her på Bikester.dk!

Ting der er værd at overveje, når man køber dæk

Der er masser af ting, der bør overvejes, når man skal købe nye dæk til sin cykel. Sortimentet i dæk kan synes enormt, og det er nemt at blive forvirret, når man kigger nærmere på den brede vifte af dæk, man kan få her på Bikester.dk. Dækkene kan opdeles i flere kategorier afhængigt af hvilket type terræn, de er designet til. De typer af dæk man normalt skelner mellem, er i store træk:
  • Dæk til Mountainbike
  • Racing
  • Trekking
  • BMX
Når man skal cykle på asfalt, er det ofte en fordel, hvis dækkene ikke har noget mønster, eftersom dette ikke tilføjer yderligere egenskaber, når det gælder vejgreb. Det er snarere sådan, at dæk med mønster giver et dårligere vejgreb, når jorden er jævn og tør. Hutchinsons cykeldæk kaldet Nitro er et godt valg for dem, der primært cykler på asfalt og som fremfor alt bruger deres cykel til at få lidt motion, eller til at komme til og fra arbejde. Nitro dækkene er meget holdbare og kan bruges på mange underlag, selvom de primært er beregnet til brug på asfalt. Nitro dæk er lavet for at kunne holde i lang tid, også når man jævnligt bruger cyklen. Når det handler om vejgreb opfylder dækkene alle normale krav til racerdæk, men hvis du planlægger at køre på mere ujævnt terræn eller på skovstier, er der andre og bedre alternativer. Dette gælder for eksempel Cougar dækket, der er beregnet til mountainbike, og designet specielt til at modstå stød og hop og til at holde grebet selv på meget ujævnt underlag i skoven. Med Cougar dæk accelererer man nemt og hurtigt, og det føles, som om man har total kontrol over cyklingen. Dækkene har en god rating inden for cykeltilbehør, fordi man kan koncentrere sig om cyklingen og ved, at dækkene er rigtig gode. Det er et must at have dæk, der tillader én at køre hurtigt og kontrolleret, samtidig med at man kan føle sig sikker, for på denne måde at kunne opnå en toppræstation, og have en sjov cykeltur man kan nyde på samme tid. Hutchinson Online Shop

Dæk fra Hutchinson beregnet til bykørsel

Til bykørsel fås Hutchinson dæk, som eksempelvis Top Slick, her på Bikester.dk. Top Slick dækkene har en vægt på kun 440 gram og er letvægtsdæk, der giver én en dejlig følelse af frihed, når man suser rundt i byen. Top Slick giver en fantastisk rulleevne og et godt greb, der gør, at man føler sig sikker, og som gør cyklingen smidig, komfortabel og friktionsfri. Hutchinson har udviklet teknikken Protect Air, som er et dæk, der på trods af sin lethed, giver stor beskyttelse mod punkteringer, og er et perfekt dæk til bykørsel. Med dette dæk bliver man ikke skuffet. Hutchinson har også mange dækmodeller i høj kvalitet til børn og unge kaldet junior, som er perfekte nybegynderdæk og for børn, der er interesserede i cykling. Juniordækkenes lave vægt og gode greb giver en både sikker og fleksibel kørsel, samtidig med at de er langtidsholdbare og kan bruges på mange forskellige overflader, også selvom de først og fremmest er beregnede til relativt jævne underlag i bymiljø og rimeligt jævne skovstier.

Hutchinsons filosofi – tradition plus innovation

Virksomheden en af de ældste producenter af cykeldæk på markedet, og har på grundlag af dette en lang tradition og erfaring indenfor branchen, som kombineres med en passion for ny teknologi og en filosofi om, at alting altid kan forbedres. Hutchinson formår at udvikle nye innovative produkter år efter år, fordi de altid udfører grundige tests og ofte tager råd fra både professionelle og amatørcyklister. Dækkene testes på forskellige underlag, og firmaet har i årenes løb udviklet mange dæk, der stadig anses for at være klassikere. Eksempler på dette er Pythondækkene, som har været med til at vinde olympisk guld. Ved at lytte til deres kunder og have medarbejdere, der cykler hver dag, formår Hutchinson at være en virksomhed, der altid er på forkant, og som konkurrenterne ofte halter efter, når det gælder om at finde nye vindende koncepter. Husk, at på Bikester.dk får du altid 100 dages returret, så længe pakken er uåbnet, så du kan altid handle trygt her. Vi har et kæmpe udvalg i cykler, dæk, cykeltøj og tilbehør, og stort set alle store og mindre varemærker er repræsenteret.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!