Online cykel shop – Bikester
Varmt vintertøj til cykling
Husqvarna – Pionerarbejde siden 1896
Husqvarna Bicycles er et af verdens ældste cykelmærker. Virksomheden er født i den svenske by med samme navn for mere end hundrede år siden, og har siden 2017 været en del af PEXCO GmbH, en cykelproducent i Schweinfurt, Tyskland. De har ikke kun flyttet deres placering, men også deres fokus på e-mobilitet. Teknisk ekspertise, især hvad angår fremdrift, opfylder klart nordisk design, hvilket giver alle cykler en høj grad af anerkendelse.

Husqvarna

8 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • grå
  • blå
  • hvid
  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Husqvarna Replica 16eDrive E-Balance Bike 16" Kids, hvid
Husqvarna Replica 16eDrive E-Balance Bike 16" Kids, hvid hvid
Husqvarna
Replica 16eDrive E-Balance Bike 16" Kids, hvid
7.249 DKK
gratis forsendelse
Husqvarna Replica 12eDrive E-Balance Bike 12" Kids, hvid
Husqvarna Replica 12eDrive E-Balance Bike 12" Kids, hvid hvid
Husqvarna
Replica 12eDrive E-Balance Bike 12" Kids, hvid
5.939 DKK
gratis forsendelse
Husqvarna Hard Cross LE, hvid/blå
Husqvarna Hard Cross LE, hvid/blå hvid/blå
Husqvarna
Hard Cross LE, hvid/blå
40.990 DKK
  • Versioner:
Husqvarna Mountain Cross LE, blå/hvid
Husqvarna Mountain Cross LE, blå/hvid blå/hvid
Husqvarna
Mountain Cross LE, blå/hvid
39.490 DKK
  • Versioner:
Husqvarna Mountain Cross LE, sort
Husqvarna Mountain Cross LE, sort sort
Husqvarna
Mountain Cross LE, sort
39.490 DKK
  • Versioner:
Husqvarna Mountain Cross MC6, grå
Husqvarna Mountain Cross MC6, grå grå
Husqvarna
Mountain Cross MC6, grå
66.990 DKK
  • Versioner:
Husqvarna Mountain Cross MC3, grå/sort
Husqvarna Mountain Cross MC3, grå/sort grå/sort
Husqvarna
Mountain Cross MC3, grå/sort
47.490 DKK
  • Versioner:
Husqvarna Mountain Cross MC4, hvid
Husqvarna Mountain Cross MC4, hvid hvid
Husqvarna
Mountain Cross MC4, hvid
50.990 DKK
  • Versioner:

Topmoderne og innovative kraftmaskiner fra Husqvarna!

Et af de ældste cykelmærker i verden! Den titel kan Husqvarna smykke sig med. Siden 1896 har alverdens cyklister nydt godt af firmaets enorme ekspertise, og du kan blive ejer af en af de kraftfulde mountainbikes fra de nyeste serier. Måske kender du navnet Husqvarna fra andre sammenhænge end cykelsport. Det kan være, du har set din mormor sidde ved en symaskine fra mærket, eller set din farfar køre rundt på en havetraktor. Husqvarna GT5Dette svenske firma har nemlig eksisteret helt siden 1689, hvor det i sin tid begyndte som riffel-producent. Siden er det blevet til en masse motordrevne produkter i form af køkkenudstyr, haveredskaber og nu elcykler!

Husqvarna har styr på teknikken

Det er inden for finmekanik og innovative løsninger, at virksomheden har opnået succes. Tidens udvikling følges og samtidig gør man brug af fortidens utallige erfaringer fra århundreders tilstedeværelse på markedet. Al den viden kobles sammen med nutidens og fremtidens teknik og kundebehov. Derfor bydes der især på moderne E-bikes inden for MTB-genren. Ikke nok med, at Husqvarna selv har erfaring med at designe cykler, men de samarbejder også med andre af verdens førende producenter. Det ses blandt andet på de motortyper, som elcyklerne er monteret med. Her anvendes dele fra Shimano, som giver mærket et japansk tvist og Østasiatisk fremsynethed. Formsproget fra Husqvarna er dynamisk og sporty, hvilket bidrager til et komfortabelt ridt, hver gang du kører off road. Ergonomi og letvægtsmaterialer er nogle af de elementer, der gør det nemmere og mere behageligt at køre på ujævne underlag, så du kan godt glæde dig til ture i det fri – og så endda med motor!

Motorkraft og Husqvarna er to sider af samme sag

Hos Bikester er vi glade for at kunne tilbyde et varieret udvalg med E-bikes MTB. Husqvarna imødekommer alle kundeønsker takket være deres alsidige tilgang til cykeldesigns. Samtidig graver man også lidt dybere ned i de specifikke segmenter og byder på forskellige serier med fokus på forskellige cykeldiscipliner. Husqvarna LC4Light Cross-serien er især god til allround-ryttere, der både nyder at klatre opad, men som også ynder at give den gas i Downhill-aktioner. Det er klassiske hardtail MTB med affjedring foran, som gør sig godt i både kuperet terræn, samt på mere flade strækninger. Gran Tourer er en anden linje fra Husqvarna, som også fås her hos os. Det er en smart hybridcykel - en krydsning mellem MTB og citybike med størst fokus på MTB-delen. Det betyder, at GT-serien både kan anvendes til bykørsel og i naturen. Denne alsidighed har gjort GT-linjen meget populær blandt byboere, som i ny og næ nyder en tur ud i det fri. GT er ligeledes hardtail MTB og er især kendetegnet ved at være forsynet med en bagagebærer, der giver cyklerne et praktisk look. Virksomheden er kendt for at levere mountainbikes til premium-segmentet, hvilket understøttes af sponsorerede ryttere, som har brug for topkvalitet, for at være konkurrencedygtige på ypperste niveau. Har du ikke helt så høje ambitioner, så er cyklerne også fremragende til hverdag og i fritiden, hvor du vil nyde det luksuriøse mærke ned til mindste detalje.