Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Covid-19: Vi fortsætter med at levere! - Til vores FAQ

Husqvarna

1 Produkt
Kategorier
Pris i kr.
Husqvarna

Husqvarna – Pionerarbejde siden 1896

Husqvarna Bicycles er et af verdens ældste cykelmærker. Virksomheden er født i den svenske by med samme navn for mere end hundrede år siden, og har siden 2017 været en del af PEXCO GmbH, en cykelproducent i Schweinfurt, Tyskland. De har ikke kun flyttet deres placering, men også deres fokus på e-mobilitet. Teknisk ekspertise, især hvad angår fremdrift, opfylder klart nordisk design, hvilket giver alle cykler en høj grad af anerkendelse.

Sorter efter
Side 1 af
1

Topmoderne og innovative kraftmaskiner fra Husqvarna!

Et af de ældste cykelmærker i verden! Den titel kan Husqvarna smykke sig med. Siden 1896 har alverdens cyklister nydt godt af firmaets enorme ekspertise, og du kan blive ejer af en af de kraftfulde mountainbikes fra de nyeste serier. Måske kender du navnet Husqvarna fra andre sammenhænge end cykelsport. Det kan være, du har set din mormor sidde ved en symaskine fra mærket, eller set din farfar køre rundt på en havetraktor. Husqvarna GT5Dette svenske firma har nemlig eksisteret helt siden 1689, hvor det i sin tid begyndte som riffel-producent. Siden er det blevet til en masse motordrevne produkter i form af køkkenudstyr, haveredskaber og nu elcykler!

Husqvarna har styr på teknikken

Det er inden for finmekanik og innovative løsninger, at virksomheden har opnået succes. Tidens udvikling følges og samtidig gør man brug af fortidens utallige erfaringer fra århundreders tilstedeværelse på markedet. Al den viden kobles sammen med nutidens og fremtidens teknik og kundebehov. Derfor bydes der især på moderne E-bikes inden for MTB-genren. Ikke nok med, at Husqvarna selv har erfaring med at designe cykler, men de samarbejder også med andre af verdens førende producenter. Det ses blandt andet på de motortyper, som elcyklerne er monteret med. Her anvendes dele fra Shimano, som giver mærket et japansk tvist og Østasiatisk fremsynethed. Formsproget fra Husqvarna er dynamisk og sporty, hvilket bidrager til et komfortabelt ridt, hver gang du kører off road. Ergonomi og letvægtsmaterialer er nogle af de elementer, der gør det nemmere og mere behageligt at køre på ujævne underlag, så du kan godt glæde dig til ture i det fri – og så endda med motor!

Motorkraft og Husqvarna er to sider af samme sag

Hos Bikester er vi glade for at kunne tilbyde et varieret udvalg med E-bikes MTB. Husqvarna imødekommer alle kundeønsker takket være deres alsidige tilgang til cykeldesigns. Samtidig graver man også lidt dybere ned i de specifikke segmenter og byder på forskellige serier med fokus på forskellige cykeldiscipliner. Husqvarna LC4Light Cross-serien er især god til allround-ryttere, der både nyder at klatre opad, men som også ynder at give den gas i Downhill-aktioner. Det er klassiske hardtail MTB med affjedring foran, som gør sig godt i både kuperet terræn, samt på mere flade strækninger. Gran Tourer er en anden linje fra Husqvarna, som også fås her hos os. Det er en smart hybridcykel - en krydsning mellem MTB og citybike med størst fokus på MTB-delen. Det betyder, at GT-serien både kan anvendes til bykørsel og i naturen. Denne alsidighed har gjort GT-linjen meget populær blandt byboere, som i ny og næ nyder en tur ud i det fri. GT er ligeledes hardtail MTB og er især kendetegnet ved at være forsynet med en bagagebærer, der giver cyklerne et praktisk look. Virksomheden er kendt for at levere mountainbikes til premium-segmentet, hvilket understøttes af sponsorerede ryttere, som har brug for topkvalitet, for at være konkurrencedygtige på ypperste niveau. Har du ikke helt så høje ambitioner, så er cyklerne også fremragende til hverdag og i fritiden, hvor du vil nyde det luksuriøse mærke ned til mindste detalje.


Brug for hjælp?
Lukket telefonlinje
Flere informationer
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes