Online cykel shop – Bikester
Tag på cykeleventyr i weekenden
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR
HUDORA – Rul afsted!
Den tyske producent HUDORA producerer sjove maskiner af en meget speciel art: de skotske scootere tilbyder noget for enhver smag og enhver kørestil. Uanset om du skal på arbejde, i skole, shoppe eller på en hurtig tur i skateparken - HUDORA har en for alle!

HUDORA

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • grøn
  • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
HUDORA Hornet Løbehjul til børn Børn, sort/grøn
HUDORA Hornet Løbehjul til børn Børn, sort/grøn sort/grøn
HUDORA
Hornet Løbehjul til børn Børn, sort/grøn
Vejl. udsalgspris 659 DKK 599 DKK

Grøn transport gjort legende let med HURODA-løbehjul

HUDORA løbehjulet gør den daglige transport endnu sjovere.HUDORA Hornet Vi har her at gøre med løbehjul til børn og voksne, der er designet i tyskland, og som inspirerer hele familien til en mere bæredygtig og legende hverdag. Firmaet har siden deres begyndelse i 1919 skabt produkter til bevægelse, sport og leg. De bliver produceret under de allerbedste forhold i Europa, og alle deres produkter gennemgår nogle af markedets mest gennemgribende tests. HUDORA havde sin begyndelse med at producere skøjter til topudøvere i Berlin. De fandt dog hurtigt ud af, at deres ekspertise på isen sagtens kunne overføres til andre former for bevægelse i hverdagen og til konkurrencer.

Mere end bare et transportmiddel

HUDORA er kendt for deres kvalitet, komfort, sikkerhed og stil. På tværs af generationer er deres løbehjul elsket som transportmiddel i hverdagen. Hver gang, der kommer nye løbehjul på markedet, vil du se, at det ofte er opdaterede versioner af deres klassikere. Virksomheden bliver ved med at se, hvor de kan optimere og forbedre, så hvert evigt eneste løbehjul kan lidt mere end det, der kom før det. Mange af os forbinder løbehjulet med en helt unik form for frihed. Det er en bevægelsesform, der heldigvis ikke kun hører barndommen til. Hele familien kan mærke suset ned af vejen. Løbehjulene fra HUDORA er fremstillet i de mest holdbare og slidstærke materialer og designet til at blive brugt hver evig eneste dag. Versionerne med større hjul og bredere dæk gør dem komfortable at bruge som transportmiddel i hverdagen. Den daglige transport har aldrig været sjovere på Bikester.