Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Sommerkup - Få det bedste ud af sommeren til en god pris

HT

60 Produkter
HT

HT – Altid sikkert tråd

Siden etableringen i 2005 har firmaet HT slået sig fast som den absolutte topproducent af pedaler. Deres innovative, kvalitetssikre klik- og platformspedaler til mountain-, enduro og downhillcykler imponerer fritidsryttere såvel som erfarne verdensklasseryttere verden over. Pedalerne er ekstremt lette, ekstremt belastningsstærke og teknisk avancerede, og uanset formål kan du her finde de perfekte pedaler.

Sorter efter
 
Side 1 af
2

Hold fødderne på plads, når du cykler

Det er ikke hver dag, man hører om et komponentmærke fra Taiwan, men det er tilfældet med HT, der blev startet helt tilbage i 1954. I dag vælger mange europæiske og amerikanske cykelmærker at outsource til Asien, hvilket man godt forstår, da kvaliteten er høj og dermed svarer til de værdier, som kunderne efterspørger på det internationale marked.

Pedalspecialisten fra Taipei

Taiwanske HT er et af de mærker, der har været med til at bevise overfor omverdenen, at landet har et solidt og kvalitetsmæssigt godt ry. HT Endura Race T1I hovedstaden, hvor mærket stadig holder til og fremtryller lækkert cykeltilbehør, er hightech og innovation en fast del af processerne. Samtidig holder man stadig fast i de originale rødder, der netop sikrer en særlig kvalitet og autenticitet, som mange andre mærker beundrer. Ekspertise og over 60 års erfaring kan man nemlig ikke lige bygge op uden videre, og derfor er trofaste kunder og en kæmpe fanskare altid klar til at vende tilbage til produkterne fra HT igen og igen. Her på Bikester har vi også masser af stamkunder samt nye kunder, der naturligvis også skal forkæles med dette kvalitetsmærke, som man aldrig går galt i byen med. Man ved, hvad man får. HT Evo AE03Og det er ikke småting. HT giver dig nemlig fuld valuta for pengene. Så du kan stige op i pedalerne med vished om, at du ikke falder ud af dem igen.

Hold fodfæste, når du drøner afsted på cykel

Der er ingen tvivl om, at HT er et ægte racemærke. De sponsorerer nemlig en række professionelle ryttere indenfor mange forskellige discipliner i både BMX og MTB-klasserne. Disse ryttere har brug for det bedste udstyr på markedet, og derfor vælger de også produkterne fra HT. Med speciale i design og fremstilling af pedaler ved mærket præcis, hvad der skal til for at sikre komfort og sikkerhed på cyklen. De mange forskellige former, størrelser, materialetyper og farver giver noget at vælge imellem, så du kan blive klar til at komme ud og lave stunts eller køre fede trails med masser af udfordringer. Det er pedaler med små metaldupper, der sikrer en optimal kontakt mellem cykelsko og pedaler, selv når begge dele bliver mudrede og våde. Det er også klik-pedaler, der sørger for en perfekt føling med pedalerne, og som samtidig er nemme at komme ud af. Mærket er altid helt up-to-date på de sidste nye trends og innovationer, hvilket sikrer dig de mest optimale og holdbare pedaler på markedet.


Brug for hjælp?
Lukket telefonlinje
Flere informationer
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes