Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

BRIGHT FRIDAY | Lys tilværelsen op med vores tilbud!

Hoka One One

TIME TO FLY
Siden 2010 har HOKA ONE ONE leveret innovative løbesko til alle løbere, som ønsker at forbedre deres præstationer. Den unikke og innovative mellemsål tilbyder op til 2,5 x mere dæmpning end konventionelle løbesko, uden at tilføre yderligere vægt til skoen. Dette gør skoene mere støddæmpende og mere behagelige at anvende. Skoene sørger for en dynamisk og stabil fornemmelse på hver løbetur.

Løbesko fra HOKA ONE ONE

Nyheder fra HOKA ONE ONE

Lær mere om HOKA ONE ONEHOKA Clifton 7 – så behagelig at du får lyst til at løbe 7 dage om ugen

HOKA Clifton 7 er så behagelige, at du får lyst til at løbe i dem hver dag. De er så lette, at du næppe bemærker, at du har dem på, og EVA-mellemsålen sikrer enestående komfort. Sammenlignet med den forrige model er skoen redesignet med en mere dynamisk form og et nyt overmateriale lavet med et specielt mesh, der gør skoen endnu mere åndbar. Skoens smidighed gør, at din løbeoplevelse bliver yderst behagelig. Ved hælen er skoen udstyret med en blød manchet, som fjerner trykket fra akillessenen, og takket være den geniale nye lodrette trækbøjle kan du tage skoene af og på uden besvær.

Hoka Clifton 7

The HOKA Difference

CUSHIONED MIDSOLE: HOKA ONE ONE er kendt for løbesko i høj kvalitet med en let og perfekt polstret mellemsål. For fortsat at være det er de konstant på udkig efter lettere, mere responsive og holdbare materialer, der maksimerer dæmpning og forbedrer alle løberes performance.

META ROCKER: Det specielle konvekse, gyngestol-lignende design af HOKA ONE ONEs ydersåle sikrer en optimal rullebevægelse med minimal kontakttid med jorden. I kombination med HOKAs unikke polstring bliver den komplette løbebevægelse mere dynamisk og effektiv.

ACTIVE FOOTFRAME: En løbesko skal passe perfekt for at kunne fungere bedst. Med Active Footframe-teknologien har HOKA ONE ONE udviklet en måde at perfekt indlejre forfoden og hælen i mellemsålen uden at indsnævre den.

Hoka One One

156 Produkter
Sorter efter