Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Beat the Heat - Hold dig kølig i sommervarmen

Hoka One One

TIME TO FLY
Siden 2010 har HOKA ONE ONE leveret innovative løbesko til alle løbere, som ønsker at forbedre deres præstationer. Den unikke og innovative mellemsål tilbyder op til 2,5 x mere dæmpning end konventionelle løbesko, uden at tilføre yderligere vægt til skoen. Dette gør skoene mere støddæmpende og mere behagelige at anvende. Skoene sørger for en dynamisk og stabil fornemmelse på hver løbetur.

Løbesko fra HOKA ONE ONE

Nyheder fra HOKA ONE ONE

ARAHI 4 - SHIRIN GERAMI
Shirins historie handler om at blive sat i bås og dømt på forhånd. Som en iransk, kvindelig, tildækket atlet, beder hun os om at afskaffe de forudindtagede holdninger og meninger der baserer sig på den måde en person ser ud på, hvor de kommer fra eller hvad deres religion er og i stedet for bare betragte hinanden som medmennesker. Medmennesker der er i stand til at være åbne og lære fra hinanden, så vi kan opnå en større, fælles forståelse.

Lær mere om HOKA ONE ONE

The HOKA Difference

CUSHIONED MIDSOLE: HOKA ONE ONE er kendt for løbesko i høj kvalitet med en let og perfekt polstret mellemsål. For fortsat at være det er de konstant på udkig efter lettere, mere responsive og holdbare materialer, der maksimerer dæmpning og forbedrer alle løberes performance.

META ROCKER: Det specielle konvekse, gyngestol-lignende design af HOKA ONE ONEs ydersåle sikrer en optimal rullebevægelse med minimal kontakttid med jorden. I kombination med HOKAs unikke polstring bliver den komplette løbebevægelse mere dynamisk og effektiv.

ACTIVE FOOTFRAME: En løbesko skal passe perfekt for at kunne fungere bedst. Med Active Footframe-teknologien har HOKA ONE ONE udviklet en måde at perfekt indlejre forfoden og hælen i mellemsålen uden at indsnævre den.

Hoka One One

160 Produkter
Sorter efter