Online cykel shop – Bikester
Op til 70% rabat1

Hövding

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Hövding – innovative hjelme, der passer godt på dig

Varme sommerdage, opsat hår og gener fra stramme stropper om hage og kindben kan alle være årsager til, at vi afviger fra at bruge cykelhjelm, når vi færdes i trafikken. Med de innovative airbag-hjelme fra Hövding kan du nu øge din sikkerhed, mens du slipper for alle de gener, der kan være forbundet med almindelige cykelhjelme. På Bikester er vi stolte af at kunne præsentere dig for de mange smarte hjelme fra den dygtige og nytænkende producent.

Starten på en succeshistorie

Svenske Hövding er et forholdsvist nyt mærke, der kom til i 2006. Ikke desto mindre har mærket revolutioneret måden vi tænker sikkerhed og cykelhjelme. Du har sandsynligvis set dem i gadebilledet. De nye, smarte airbag-hjelme, der gør op med de gener, der ofte er forbundet med en traditionel cykelhjelm. Bag mærket finder vi Anne Haupt og Terese Alstin, der i løbet af deres uddannelse gjorde det til deres projekt og mål at designe en hjelm, som selv voksne ville bære. Det kan vi alle prise os lykkelige for den dag i dag, hvor vi nu kan tage mærkets airbag-hjelme om halsen og derved passe ekstra godt på os selv, når vi færdes på vores cykel i trafikken. Siden den spæde start har alle øjne været rettet mod de innovative hjelme. Allerede i 2006 modtog de to unge designstuderende en pris og ærestitel for deres opfindelse, da de vandt en konkurrence for unge entreprenører. Hövding 2.0 AirbagDet førte til grundlæggelsen af virksomheden, der i dag beskæftiger omkring 30 medarbejdere og har solgt mere end 110.000 af de funktionelle og unikke hjelme.

Bedre sikkerhed med de smarte hjelme

Virksomhedens mål er at få flere til at vælge cyklen, som deres foretrukne transportmiddel i dagligdagen. Det kan kun ske ved at iværksætte metoder og produkter, der passer bedre på cyklisterne i trafikken og forhindrer uheld i at lede til alvorlige skader. Studier har vist, at hjelmene fra Hövding beskytter cyklister mod hovedlæsioner og brud helt op til otte gange bedre end traditionelle cykelhjelme. Det betyder, at du nu kan færdes på sikker vis i trafikken, uden at være generet af pressende hovedstykker og stramme stropper. Der er stor sandsynlighed for, at du helt glemmer at have iført dig hjelmen, når du vælger en model fra Hövding, og på Bikester kan vi kun give den svenske producent vores varmeste anbefaling.

Sådan virker hjelmene

Så hvordan virker de smarte hjelme fra producenten, tænker du måske nu. Kraven, der tages om nakke og hals gemmer på en beskyttende airbag, der er lavet af et kraftigt, men ultra-tyndt nylonmateriale. Materialet kan ikke nedbrydes, når det kommer i kontakt med asfalt eller andre overflader, hvilket betyder, at du er fuldt ud beskyttet, når airbaggen udløses. Udløsningen sker ved kraftige og bratte bevægelser, som dem, der kendetegner uheld. Adskillige tests har været foretaget for at få hjelmene til at reagere på det mønster og de bevægelser, der kendetegner uheld. Når airbaggen udløses, går den ind og beskytter langt mere af hovedet end en traditionel cykelhjelm. Kun ansigtet forbliver synligt. Lufttrykket forbliver konstant i adskillige sekunder, hvorefter luften langsomt og gradvist trænger ud af airbaggen. Selve halskraven er vandafvisende, så den kan bruges i al slags vejr, og så vejer den minimalt. Det betyder masser af komfort, alt imens du er fuldt ud beskyttet på cykelturene.