Online cykelhandler
Får jeg min pakke inden jul? Klik her for at få oplysninger om levering!

Valeco Road Cykelhjelm, sølv/hvid

ID: 910965

1.099 DKK
999 DKK DKK
Inkl. moms., gratis forsendelse
  • sølv/hvid
  • blå/sort
  • gul/sort
  • grå/sort
  • oliven/sort
  • rød/sort
  • sort
  • hvid
 • Vælg Hovedomkreds
 • Vælg Hovedomkreds
  XS/S | 51-56cm
  999 DKK
  M/L | 55-59cm
  999 DKK
  XL/XXL | 58-63cm
  999 DKK
Vælg venligst Farve og Hovedomkreds
Flyt til din ønskeliste
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
Hurtig levering muligt fra 1-2 arbejdsdage

Beskrivelse af

HJC Valeco Road Cykelhjelm, sølv/hvid (silver/white)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

VALECO er en moderne, aerodynamisk og perfekt ventileret hjelm, der kun vejer ca. 30 gram mere end sin større søskende, HJC's Ibex. Hjelmens 12 ventilationshuller holder dit hoved køligt i enhver situation, lige fra forårsklassikerne til de varme klatreture i Alperne om sommeren.

Den nye Valeco kombinerer forskellige avancerede teknologier, der er udviklet til de andre modeller, for at give dig den bedst mulige oplevelse med hensyn til sikkerhed, ventilation, komfort og design. Hjelmen er også udstyret med mere klassiske funktioner såsom: justerbar baghovedvugge, goggle mount, strap splitters og antibakterielle X-Static pads.

Denne hjelm leveres med en taske til at beskytte hjelmen, når du tager den med dig.

Testet i vindtunnel
HJC-hjelme testes både i laboratoriet og i "virkeligheden" for at opfylde de højeste kvalitetsstandarder. HJC er et af de meget få hjelmfirmaer, der har sit eget topmoderne vindtunnellaboratorium til at teste aerodynamik, ventilation, støj og meget mere. HJC's vindtunnel-testlaboratorium måler luftkræfterne under forskellige kørselsforhold for at forbedre hjelmens ydeevne.

Aerodynamisk design
HJC's designere og ingeniører har erfaring med design af MotoGP-racerhjelme og er blevet eksperter i aerodynamik og vindventilerede hjelme. Aerohjelme er, som ordet antyder, mere aerodynamiske end konventionelle cykelhjelme til racercykler, men de har en dårligere ventilationsevne. Med HJC-hjelme er dette kompromis meget mindre. HJC tilbyder sandsynligvis den bedste ventilerede semi-aero hjelm på markedet. Spar watt med HJC-hjelme!

Ventury Dynamics
For at opnå maksimal ventilation anvendes en teknisk tilpasning af Bernoulli-princippet på HJC's aerodynamisk forbedrede modeller for at opnå maksimal ventilation. I bevægelse øges overfladestrømningshastigheden generelt, efterhånden som den bevæger sig mod hjelmens bagside. Gennem trykforskelle bliver den kølige luft fra det forreste indsugningsområde trukket ud gennem den bageste udluftning til intern varmeafledning, hvilket giver cyklisten optimal ventilation og perfekt luftgennemstrømning under kørslen.

Konstruktion i formen
In-mold er en metode, der består i at binde EPS'en sammen med den ydre polycarbonatskal for at opnå større strukturel styrke. Dette forbedrer rytterens beskyttelse ved at give en kompakt forstærkning og giver produktet en perfekt finish.

Intern forstærkningsstruktur
Hjelmene er forstærket med en intern ramme, der er integreret i EPS, og skeletrammen holder ikke kun hjelmen i ét stykke, men gør den også stærkere og mere modstandsdygtig, så den beskytter dit hoved i tilfælde af en kollision.

Avanceret luftkanalsystem
En vis mængde luft passerer gennem den forreste luftindtagsport, cirkulerer derefter inde i hjelmen og kommer til sidst ud gennem udstødningsporten. Den interne luftstrøm øges derefter for at køle hovedet og fjerne varmen.

Feather Light
HJC cykelhjelme er designet og konstrueret med præcise foranstaltninger for at opnå den lettest mulige vægt. Tæthed, placering, former og materialer spiller alle en rolle i vægtoptimeringen.

Detaljer

 • Testet vindtunnel
 • Dobbelt konstruktion i form
 • brilleholder
 • System med justerbar pasform

Funktioner

Tilsigtet brug
Racer, Cyclocross, Gravel, Endurance
Køn
Herrer, Damer
Hjelmkonstruktion
In-Mold teknologi
Ventilationsåbninger
Antal:
12
Visir
Uden
Vægt
220 g
Godkendelser
EN 1078
Leveringsomfang
Leveringsomfang:
hjelm, transporttaske
Modelår
2021
Produktnummer
910965

Kundeanmeldelser

4.5
6 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
3
5 Stjerner
3
Ryd alle filtre
HJC Valeco Road Cykelhjelm, hvid hvid
Björn
God hjelm
Oversat fra Tysk Til originalen
Jeg har allerede brugt hjelmen ca. 10 gange, og jeg er tilfreds. Hjelmen sidder behageligt og slipper luft igennem til hovedet. Stropperne til fortøjning forstyrrer ikke. Polstringen er god. På bagsiden kan du glide plastremmen ned for mere hold, men tænderne holder ikke så godt op, når du kører, fordi du normalt holder hovedet mod nakken. Problemet eksisterer ikke, når man kører oprejst. Hjelmen er let, så du næppe bemærker den. Men jeg får en sommerhat, der fanger sveden bedre.
27.05.2021
HJC Valeco Road Cykelhjelm, sort sort
Strada1000
Virkelig godt
Oversat fra Tysk Til originalen
Mange år uden hjelm på vejen, fordi de fleste af dem ser ret beskedne ud eller er alt for dyre. Men fornuft og HJC har nu vundet. Hurtig levering, efter 10 minutter var hjelmen perfekt justeret. Fantastisk pasform, let og luftig, og efter 10 minutter på cyklen glemte jeg helt, at jeg nu har en hjelm på. Og ingen så eller lo underligt på min første tur.
18.05.2021
HJC Valeco Road Cykelhjelm, oliven/sort oliven/sort
Veronica
Meget glad
Oversat fra Svensk Til originalen
Let, stilfuld og behagelig hjelm. Luftig, perfekt til dem af os, der sveder meget.
04.05.2021
HJC Valeco Road Cykelhjelm, sort sort
Sterken
T
Oversat fra Hollandsk Til originalen
Fin lyshjelm er mindre end forventet.
17.07.2020
HJC Valeco Road Cykelhjelm, sølv/hvid sølv/hvid
Franz
Let og sikkert!
Oversat fra Tysk Til originalen
Havde en trafikulykke for to uger siden takket være hjelmen slap jeg (kun) af med en SHT 1, af denne grund alene en anbefaling! Derudover er det super behageligt at have på, sidder behageligt og føles let som en fjer.
25.05.2020
HJC Valeco Road Cykelhjelm, rød/sort rød/sort
Geeraerts
Mr.
Oversat fra Hollandsk Til originalen
Godt ventileret hjelm er bestemt værd at prisen er!
09.08.2019