Online cykel shop – Bikester
Midlertidigt lukket - Vi bygger nyt til dig! Nyåbning 15 marts med mange spændende tilbud!
GRATIS RETUR
GRATIS LEVERING FRA 699 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

HJC Furion 2.0 Hjelm, grå

ID: 1705247

Vejl. udsalgspris 1.479 DKK
829 DKK
- 43 %
Inkl. moms., gratis forsendelse

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

  • Vælg Hovedomkreds
  • Vælg Hovedomkreds
    S | 56-57cm udsolgt online
    M | 58-59cm udsolgt online
    L | 60-61cm udsolgt online
Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS RETUR
GRATIS LEVERING FRA 699 KR.6

Beskrivelse af

HJC Furion 2.0 Hjelm, grå (matt dark grey)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Furion 2.0 anses for at være et kompromisløst designmesterværk, da den kombinerer bemærkelsesværdig aerodynamik og effektiv ventilation.

Takket være HJC's erfaring med at udvikle MotoGP-racerhjelme er FURION's aerodynamiske, innovative og enkle design blevet forbedret med hensyn til ydeevne og luftgennemstrømning for optimal luftgennemtrængning og forbedret luftkøling.

Furion 2.0 har integreret Venturi Dynamics til at afbalancere den luftmodstandsdygtige kraft med et avanceret udluftningsventilationssystem. Takket være den aerodynamiske form og den ekstra lette vægt (ca. 195 g) giver denne hjelm dig mulighed for at spare 7 % energi under din tur sammenlignet med konkurrenterne. Den er også udstyret med mere klassiske funktioner som f.eks. justerbar baghovedvugge, goggle mount, strap splitters og antibakterielle X-Static pads.

Denne hjelm leveres med ekstra puder og en taske til at beskytte hjelmen, når du tager den med dig.

SELFIT
SELFIT er et automatisk selvjusterende tilpasningssystem, som er en revolutionerende teknologi inden for cykelhjelmtilpasning. Når hjelmens pasform er indstillet til dit hoved, kræver den ikke yderligere justering, selv når dit hoved bevæger sig under kørslen. SELFIT-systemet justerer automatisk afstanden og giver en ensartet pasform og komfort til dit hoved.

Coolpath
COOLPATH er en ny teknologi, der erstatter den indre polstring, så den kølige luft kan strømme rundt om dit hoved og forbedre din komfort under turen. Den kølige luftstrøm og hjelmens lethed forbedrer pasformen og giver en fremragende køreoplevelse.

Ventury Dynamics
For at opnå maksimal ventilation anvendes en teknisk tilpasning af Bernoulli-princippet på HJC's aerodynamisk forbedrede modeller for at opnå maksimal ventilation. I bevægelse stiger overfladestrømningshastigheden generelt, når den bevæger sig mod hjelmens bagside. Gennem trykforskelle bliver den kølige luft fra det forreste indsugningsområde trukket ud gennem den bageste udluftning til intern varmeafledning, hvilket giver cyklisten optimal ventilation og perfekt luftgennemstrømning under kørslen.

Testet i vindtunnel
HJC-hjelme testes både i laboratoriet og i "virkeligheden" for at opfylde de højeste kvalitetsstandarder. HJC er et af de meget få hjelmfirmaer, der har sit eget topmoderne vindtunnellaboratorium til at teste aerodynamik, ventilation, støj og meget mere. HJC's vindtunnel-testlaboratorium måler luftkræfterne under forskellige kørselsforhold for at forbedre hjelmens ydeevne.

Avanceret luftkanalsystem
En vis mængde luft passerer gennem den forreste luftindtagsport, cirkulerer derefter inde i hjelmen og kommer til sidst ud gennem udstødningsporten. Den interne luftstrøm øges derefter for at køle hovedet og fjerne varmen.

Aerodynamisk design
HJC's designere og ingeniører har erfaring med design af MotoGP-racerhjelme og er blevet eksperter i aerodynamik og vindventilerede hjelme. Aerohjelme er, som ordet antyder, mere aerodynamiske end konventionelle cykelhjelme til racercykler, men de har en dårligere ventilationsevne. Med HJC-hjelme er dette kompromis meget mindre. HJC tilbyder sandsynligvis den bedste ventilerede semi-aero hjelm på markedet. Spar watt med HJC-hjelme!

Intern forstærkningsstruktur Furion 2.0
Hjelmene er forstærket med en intern ramme, der er integreret i EPS, og skeletrammen holder ikke kun hjelmen i ét stykke, men gør den også stærkere og mere modstandsdygtig, så den beskytter dit hoved i tilfælde af en kollision.

Feather Light
HJC cykelhjelme er designet og konstrueret med præcise foranstaltninger for at opnå den lettest mulige vægt. Tæthed, placering, former og materialer spiller alle en rolle i vægtoptimering.

I korte træk

Visir
Visir
Uden
Antal
Antal
17

Funktioner

Tilsigtet brug
Racer, Aero, Endurance
Køn
Herrer, Damer
Konstruktion
Hjelmkonstruktion:
In-Mold teknologi
Funktioner
Polstring:
Coolpath
særpræg:
Lodret justeringssystem, Aero
Ventilationsåbninger
Antal:
17
Udstyr
Visir:
Uden
Tekniske detaljer
Tilpasning:
SELFIT
Dimensioner
Vægt:
195,00 g
Materiale
Materiale:
EPS
Leveringsomfang
Leveringsomfang:
1 x HJC Furion 2.0-hjelm
Modelår
2023
Produktnummer
1705247
EAN
8804269653982

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.