Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

High5

1 Produkt
Kategorier
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
High5 produkter
High5

High5: Den bedste, naturlige kvalitet uden kompromis

Mærket High5 garanterer en bedre performance og en større nydelse ved sport. Dette kan de gøre på baggrund af deres filosofi om, at de bedste produkter fremstilles med tanke på både teoretisk og praktisk viden. High5 vælger derfor kun de bedste, naturlige produkter, og tester disse både i laboratorier samt på professionelle atleter.

Sorter efter
Side 1 af
1

Giv din krop det bedste med produkter fra High5

For at kunne yde dit bedste, når du træner og motionerer, er det nødvendigt med den rette næring. Kun når din krop har det godt, kan du toppe dine præstationer og nå nye mål. Med de mange naturlige produkter fra High5 er det blevet lettere end nogensinde før at passe godt på din krop og gøre den klar til kamp – og det gælder uanset hvilken sportsgren du udøver.

Alt hvad du har brug for som sportsudøver

Den engelske producent High5 har i mere end 20 år arbejdet på højtryk for at skabe et bredt og velassorteret sortiment af produkter, der er sportsudøverens bedste ven. Gennem en balanceret kombination af teori og praksis har mærket konstrueret en lang række produkter, der alle bygger på naturlige ingredienser og smager fortrinligt. Næringsprodukterne indeholder alt, hvad du har brug for som sportsudøver, og det er uanset om du dyrker en sportsgren på højt plan eller med jævne mellemrum finder vej til træningscentret. High5 EnergyGelProducenten har sat dit velbefindende på dagsordenen, i skabelsen af deres mange produkter.

Nærende og naturlige ingredienser

På Bikester tilbyder vi et stort udvalg af kvalitetsprodukter fra High5. Produkterne er alle kendetegnet af deres enorme og velbalancerede indhold af nærende og naturlige ingredienser. Blandt andet tilbyder vi en lang række proteinbarer og proteinpulver, der alle sætter den gode smag i fokus. Her har producenten gået langt uden om kunstige sødemidler og farvestoffer, og i stedet koncentreret sig om at skabe den gode smag gennem naturlige ingredienser. De mange produkter fra mærket giver dig fornyet energi og hjælper dig til at kunne yde langt mere, mens du dyrker sport. Alle produkter har gennemgået adskillige tests i laboratorier og er endvidere testet af professionelle sportsudøvere. På den måde er du sikker på udelukkende at få markedets bedste produkter, når du handler varer fra dette mærke.

Den rette mængde næring til din sportsgren

Hvilke næringsprodukter du har behov for som sportsudøver, afhænger i høj grad af, hvilken sportsgren du udøver. Ved sportsgrene som løb og cykelløb er det for eksempel vigtigt, at du undgår dehydrering samt har den rette mængde energi til at nå dagens mål. Det kan flere af produkterne fra High5 hjælpe dig med. Her er det kombinationen og mængden af de rette ingredienser, der er med til at sikre, at du får den rette mængde næring. Så oplev forskellen og få fornyet energi med de mange kvalitetsprodukter fra High5.


Brug for hjælp?
Lukket telefonlinje
Flere informationer
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes