Online cykelhandler
Klar til aktiviteter | Vi ruster dig til en sporty sommer

Zero Caffeine Hit Elektrolyt Sportsdrink Tabs 20 stykker, Berry

ID: 1394352

71 DKK DKK
DKK 110,94 / 1 kg
Inkl. moms. plus Leveringspris
 • Berry
 • Vælg Smag
  Berry
  71 DKK
  Pink Grapefruit
  71 DKK
Bestilt 2x i sidste uge.
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
Hurtig levering muligt fra 1-3 arbejdsdage

Beskrivelse af

High5 Zero Caffeine Hit Elektrolyt Sportsdrink Tabs 20 stykker, Berry

ZERO Caffeine Hit er en forfriskende sukkerfri elektrolyt koffeinholdig drik uden kalorier, der gør det nemt og enkelt at holde sig hydreret. Når du sveder, mister du vigtige mineraler, så det er vigtigt, at de bliver genopfyldt. Med vigtige elektrolytter, natrium og magnesium, giver ZERO Caffeine Hit dig det, som vand ikke kan.

En tablet ZERO Caffeine Hit indeholder 75 mg koffein, hvilket svarer til ca. samme mængde som i en kop kaffe. Når man deltager i hårde sportsbegivenheder, bidrager koffein til at øge udholdenhedspræstationen og kapaciteten. Det betyder, at du kan komme længere end før! Det bidrager også til at øge koncentrationen og reaktionstiden.

Denne videnskabelige formel indeholder C-vitamin, der støtter et sundt immunsystem, beskytter cellerne mod oxidativt stress og mindsker træthed og udmattelse. Magnesiumet i ZERO bidrager til elektrolytbalancen og understøtter samtidig muskelproteinsyntesen.

Ingredienser NUL Koffein Hit Berry
Surhedsregulerende stoffer (citronsyre, æblesyre), natriumbicarbonat, opstrammende middel (sorbitoler), magnesiumcarbonat, natriumcitrat, kaliumcitrat, naturlige aromaer, koffein, rødbede-koncentrat, L-Ascorbinsyre (C-vitamin), Calciumcarbonat, Sødestof (Sucralose), Leucin, Sort gulerodskoncentrat, Kurkuma pulver, Farvestof (Riboflaviner), Ekstrakt af grønne teblade (Camellia Sinensis O. ktze), natriumklorid.

Indeholder koffein. Anbefales ikke til børn eller gravide (75mg/4g).

Dosering og brug NUL koffein Hit
Du skal blot lægge en faneblad i din genanvendelige vandflaske og se den hurtigt opløses. De let afbrydelige faner betyder, at du kan vælge din ideelle drikkestyrke. ZERO Caffeine Hit kan blandes til din foretrukne styrke, men High5 anbefaler en tablet i 500 ml vand.

Indtages som en del af en varieret og afbalanceret kost og en sund livsstil. Koffein bidrager til at øge udholdenhedspræstationen og -kapaciteten. Indtag 3 mg/kg kropsvægt koffein mindst en time før træning og undgå koffeinindtagelse i mindst 12 timer før indtagelse. Det anbefales, at man ikke overskrider et dagligt indtag på 400 mg koffein fra alle kilder. Koffein bidrager til at øge årvågenhed og forbedre koncentrationen. Det anbefales ikke at overskride et dagligt indtag på 400 mg koffein fra alle kilder (200 mg for gravide eller ammende kvinder). C-vitamin bidrager til immunsystemets normale funktion, beskyttelse af cellerne mod oxidativt stress og reduktion af træthed og udmattelse. Magnesium bidrager til en reduktion af træthed og udmattelse, elektrolytbalance og normal proteinsyntese.

Detaljer

 • 75 mg koffein pr. portion
 • Let og forfriskende elektrolytdrink med naturlig frugtsmag
 • Forbedrer koncentration og øger årvågenhed
 • Reducerer træthed og udmattelse
 • Sukkerfri og nul kalorier
 • Indhold 20 tabletter pr. Rør
 • Velegnet til en bred vifte af sportsaktiviteter

Funktioner

Tilsigtet brug
Downhill/Freeride, Racer, Cyclocross, Gravel, Triathlon, Trekking, Bike Travel, Swimrun, Trailløb, Løb
Vigtigste oplysninger
smag: sødvaretype: Brusetabletterdiættype: vegetariskingredienser: Vitaminer/Mineraler, koffein/guaranaindtagelsestidspunkt: før sport, under sport
Leveringsomfang
Leveringsomfang: 80 g (20 faner) High5 ZERO Caffeine Hit Berry
Modelår
2021
Produktnummer
1394352

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.