Online cykel shop – Bikester
Varmt vintertøj til cykling

Herrmans

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Herrmans Grip 82L Børnesikkerhedshåndtag Børn, sort
Herrmans Grip 82L Børnesikkerhedshåndtag Børn, sort sort
Herrmans
Grip 82L Børnesikkerhedshåndtag Børn, sort
48 DKK

Kvalitetsudstyr til din cykel

Er du på udkig efter tilbehør og udstyr af højeste kvalitet til din cykel? Så er der godt nyt til dig. Herrmans Grip 82LNu er det nemlig slut med at lede, da Bikester tilbyder en række cykeldele fra det lækre brand Herrmans, der har næsten 60 års erfaring i cykelindustrien.

En erfaring, der gør en forskel

Herrmans er et finsk mærke, som blev grundlagt i 1959 af Bernhard og Lisbeth Herrmans, hvis entreprenørånd stadig er synlig i virksomheden den dag i dag. I dag består virksomhedens medarbejderstab af passionerede cyklister, der dagligt benytter cyklen i fritiden. Medarbejdernes passion og virksomhedens knap 60 års erfaring i cykelindustrien kommer på alle måder til syne i de mange lækre produkter fra brandet. Det er helt tydeligt, at vi her har at gøre med en virksomhed, der stræber efter at blive den mest eftertragtede leverandør af udstyr og tilbehør til cyklen.

Unikke produkter fra Herrmans

Det er hovedsageligt mærkets mange års erfaring inden for arbejdet med plastik, der gør dem unikke på markedet. Den brede erfaring har ført til en lang række spændende produkter, der blandt andet kan kendes på stilrene designs til voksne og søde, sjove designs til børn. De mange år i branchen har gjort Herrmans til en producent, der altid er på forkant med branchens standarder og hele tiden udvikler gode løsninger og produkter til cykelindustrien. Samtidig kan du være sikker på at få produkter, der er fuldt ud testet og lever op til en række krav om sikkerhed og komfort. Det er derfor, at vi hos Bikester er stolte af at kunne præsentere dig for dette mærke.