Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nu er det jul igen! - De bedste julegaver til cykelfans

Head

173 Produkter
Head

Våddragter, briller & træningsudstyr

HEAD Swimming fremstiller svømmeapparater med fremragende ydelse, høj kvalitet og stilfuldt design til brug i svømmehallen såvel som i åbent vand. Deres hovedkvarter ligger på den nordlige middelhavskyst i Italien, men udstyret er for eksempel fremstillet til nordiske farvande og ÖTILLÖ.

Sorter efter
 
Side 1 af
4

HEAD udnytter våde elementer til fulde

Det kan være en nydelse i sig selv at opholde sig i vand, men det bliver alligevel lige en tand sjovere, når man har noget udstyr og tilbehør med. Hos hollandske HEAD åbner man op for nye mål, eksperimenter, seriøs træning, konkurrencer eller ren sjov og ballade. Produktpaletten er nemlig enormt bred og omfattende, så nogle folk også bliver præsenteret for redskaber og udstyr, som man ikke lige havde tænkt på fandtes. Mærket mestrer det hele – og det er ikke kun indenfor svømning! Mange kender nemlig også logoet fra tennisketsjere, skiløb, snowboarding, squash eller sejlsport. Man har styr på det hele indenfor alle typer af terræn og årstider, hvad enten det er regn, sne, grus, tørt eller vådt. HEAD ÖTILLÖ Swimrun RaceSport skal nemlig kunne dyrkes hele året rundt overalt i verden, og her byder HEAD ind med motivation og toptunede produkter til både børn, unge og voksne. Her på Bikester sørger vi for alle produkterne til svømmebrug, da netop svømning er perfekt i forbindelse med cykelture. Det gælder lige fra turen ned i den lokale svømmehal og til deciderede cykelrejser, hvor badning også er en selvskrevet del af turen. Lange kyststrækninger samt søer og pools på landets campingpladser indbyder alle til sjov og træning i våde elementer.

En ny badestjerne fødes med HEAD

Selvom mærket i dag er på hollandske hænder, så har det en spændende historie i en blanding af flere kulturpåvirkninger. Rødderne er nemlig amerikanske, mens vandsportskategorien oprindeligt er italiensk. Alt, hvad der har med ski og sne at gøre, blev i tidernes morgen opkøbt af et østrigsk mærke, så man har sammensat de bedste og mest specialiserede resurser under navnet HEAD. Mærket sponsorerer naturligvis topatleter inden for alle mærkets specialiteter, og derfor kender mange logoet fra tv og sociale medier, hvor det får masser af opmærksomhed. Hos HEAD finder man naturligvis alt det klassiske som våddragter, badetøj og svømmetøj. Derudover støder man også på spændende designs og nyttigt udstyr i alt fra gummiremme til at spænde svømmefødderne fast med, håndpadler, livredningspuder, oppustelige mål, svømmehandsker og andre veludviklede produkter. Det betyder også, at mærket som altid er ambitiøst med sine motiverende og veldesignede kollektioner af tøj, tilbehør og udstyr, der presser en til at være aktiv, når man opholder sig i det våde element. Det gælder, hvad enten den står på seriøs banetræning eller ren underholdning med venner og familie. Firmaet er ganske enkelt sportsentusiaster, der elsker udfordringer og nye mål, som kommer kunderne til gode i form et attraktivt sortiment.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes