Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nu er det jul igen! - De bedste julegaver til cykelfans

Hayes

18 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
Side 1 af
1

Bremseudstyr fra Hayes sørger for sikkerheden på din næste tur

Hayes er et af de helt store varemærker, som leverer det bedste og mest sikre indenfor bremseudstyr til cykler. Firmaet leverer også alt i cykelstyr og affjedringssystemer. Her på Bikester.dk kan du finde et varieret udvalg af de bedste skrivebremser og tilbehør fra denne fabrikant. Der er sikkert ikke mange, der vil være uenige i, at det er essentielt at have gode bremser på sin cykel. Især hvis cyklen ikke har fodbremser, går skivebremser ligesom fælgbremser hen og bliver vigtige - nærmest livsvigtige. Dette gælder ikke kun for sportsudøvere, som kører på en mountainbike i bjergene. Det er i lige så høj grad en nødvendighed at have de bedste skivebremser, når man kører i bymiljø eller på landevejene.Hayes Adapter Stroker Ace Og her kan Hayes hjælpe. De leverer det bedste indenfor cykelbranchen. Det er ligeså vigtigt, at bremserne er lavet i solide og stærke materialer. De skal kunne holde til slid, stød og konstant brug. Men det aller vigtigste er nok, at bremserne er med til at give cyklisten en fornemmelse af sikkerhed, når det for eksempel går nedad. Bremserne er netop det element ved cyklen, som kan afgøre, om man tør give den lidt ekstra og yde mere. Dette gælder især, når man kører i bjergene, hvor gode bremser er livsvigtige. Hayes leverer sikre og funktionelle skivebremser til alle typer cykler. Man skal bare beslutte sig for den skrivebremse og belægninger, der er bedst for netop den cykel, man har. Der er nemlig rigtig mange modeller at vælge imellem. Det er nu ikke nok, at bremserne er gode, effektive og holdbare. Det er ligeså vigtigt, at man ved hvordan de skal vedligeholdes. Med dette menes ikke kun at smøre bremserne jævnligt, der menes også at tjekke om bremseklodserne skal udskiftes. Derudover skal bremserne justeres og strammes op med jævne mellemrum. Men allerførst er en korrekt montering essentiel. Skulle man være i tvivl, er det altid bedre at få en professionel cykelmekaniker til at gøre dette.

Bagom varemærket

Deres historie går tilbage til 1946 i Milwaukee i USA. I starten gik det under navnet HH Products, som fabrikerede dele til påhængsmotorer. Senere tilføjede man i produktionen komponenter til landbrugs- og små motorer. Firmaet har siden udvidet sin produktion og har specialiseret sig i styre- og bremseløsninger samt affjedringssystemer. Succesen skal ses i lyset af en integration af teknologi og innovation. Deres bremsesystemer har desuden elektriske, hydrauliske og mekaniske kontrolelementer. Det er alle sammen detaljer, som gør cyklingen mere sikker. Hayes integrationssystem refereres også til som HB integrerede bremsesystem og har vundet anerkendelse verden over. Firmaet er i dag førende på cykelmarkedet og i produktionen af bremsesystemer. Hayes Prime T103De sætter standarden, eftersom de står for nytænkning og teknologisk udvikling af nye avancerede kontrolteknologier.

Fakrikantens produktudvalg

Hayes bremsesystemer er anerkendte, fordi teknologiske finesser går hånd i hånd med kvalitetsmaterialer og unikt design. Man kan være sikker på, at man får det bedste og mest sikre bremseudstyr på markedet. Når man kigger fabrikantens produkter igennem, vil man hurtigt lægge mærke til, at der er tale om topkvalitet i både design og materialer. Bremsesystemerne fås derudover til rigtig gode priser. Skrivebremser bliver brugt i både biler, motorcykler og i cykler. En skivebremse er en flad skive placeret på indersiden af et hjul. Den fungerer ved, at en kaliber, som sidder uden om klingen, skubber nogle bremsebelægninger ind mod klingen, som så får køretøjet til at stoppe. Fordelen ved en skivebremse er, at opbremsningen bliver mere jævn og ikke så markeret som med almindelige fælgbremser. Med denne type bremser skal man altid være på vagt. Hvis man bremser kraftigt op med forbremsen, kan det medføre et pludseligt og voldsomt stop. Man kan risikeret at blive slynget forover og af cyklen. Deres udvalg af produkter, som du kan finde her på Bikester.dk, omfatter blandt andet:
  • Bremseskiver
  • Skrivebremsebelægninger
  • Skivebremseadapter
  • Skrivebremse uden bremsebelægninger


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes