Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hawk 1 Produkt

Kategorier
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Hawk Mountainbikes til en god pris - for både begyndere og professionelle

Hawk er et tysk firma, der laver mountainbikes. Firmaet fokuserer på at fremstille mountainbikes til konkurrencedygtige priser, og det er cykler som er kendetegnede for at have en høj kvalitet og ydeevne. Siden virksomheden startede i 80’erne, har det været anerkendt mærke blandt cykelentusiaster.

Ting, der er værd at overveje, når man køber en mountainbike

Mountainbiking blev populært i Danmark igennem 80'erne, og populariteten synes at være steget mere år for år. Dette er ikke overraskende, eftersom der ikke findes mange lignende aktiviteter, der kombinerer naturoplevelser samtidigt med at give et energikick, når man drøner ned af en ujævn grusvej. Når det handler om mountainbikes, er der specielt to ting man skal overveje, og som er helt afgørende for at få en god cykeloplevelse. Eftersom mountainbiking er en sport, der er forbundet med visse risici, er man først og fremmest nødt til at have tilstrækkelig beskyttelse på. Man skal i hvert fald have en god hjelm, som er den mest omfattende beskyttelse, og sidst men ikke mindst, en god cykel . For dem som er ved at købe deres første mountainbike og ikke ønsker at bruge så mange penge, findes der kun få mærker, som kan anbefales udover Hawk. Med en cykel fremstillet af Hawk, ved man, at man får en holdbar cykel, en cykel, der fungerer godt, og til en pris, der ikke er for høj. Her på Bikester.dk kan man finde flere af Hawks mest populære og bedste cykler. Men hvad bør man overveje, før man køber en ny mountainbike? mountainbikes er ofte lavet af enten aluminium eller kulfiber, og der er forskellige fordele ved begge materialer. En cykel der er fremstillet i kulfiber vejer som regel lidt mindre, og giver en større stødafdæmpning under cykelturen. Aluminium er også et letvægtsmateriale, der også er meget stærkt. Aluminium er et meget udbredt materiale, når det gælder mountainbikes, fordi det gør cyklen let at styre og holder for det meste godt. Når cykeloplevelsen er ujævn, fungerer aluminium ligeså godt som kulfiber i mountainbiken eftersom dækkene er tilpas tykke, og fordi man som regel har de såkaldte støddæmpere på. Hawk bruger, med tanke for dette, aluminium i deres cykler, hvilket for eksempel kan ses i deres meget populære serie kaldet Blackline. I denne serie, er der mange modeller og udvalget omfatter:
  • Blackline 11
  • Blackline 22
  • Blackline 55
  • Blackline 77
  • Hawk Longtourer E-line
De forskellige modeller af Black Line serien har fået forskellige numre, et højere nummer betyder en bedre cykel til en højere pris. I forbindelse med Blackline 11, det er nok den ultimative nybegyndercykel, og til dem som ikke er så vandt til mountainbikes. Blackline 11 er en billig cykel, der har alle de funktioner, du har brug uden nødvendigvis at have stor erfaring. Denne cykelmodels komponenter leveres af veletablerede og velrenommerede producenter som Shimano og Suntour, og aluminiumstellet er meget let, som gør, at cyklen føles let at styre. Blackline 11 er en perfekt mountainbike til at starte med, og fungerer fint ved brug på både asfalt og ujævne overflader i krævende terræn. Hvis vi går videre til modellen Blackline 22, så er dette ligesom den forrige en mountainbike, der afgjort også er god for begyndere, men folk med lidt mere erfaring vil heller ikke blive skuffede. Blackline 22 kan nemlig klare svært skovmiljø, samtidig med at den også fungerer udmærket i bymiljø. For unge, der har lært det grundlæggende i den hårde MTB sport, er Blackline 22 en passende cykel til andet trin. Hawk Online Shop

Mountainbikes i høj kvalitet fra Hawk – her på Bikester.dk

Blackline 55 er en mountainbike, som professionelle sætter pris på. Denne cykelmodel klarer barskt, mudret og vådt terræn på en elegant måde, og har en fremragende manøvredygtighed og holdbarhed. Med Blackline 55 har man total kontrol over ujævne overflader og cyklingen bliver netop så god en oplevelse, som den er tænkt til at være. Afslutningsvist har vi også Blackline 77 som er i topklasse og til en forholdsvist lav pris. Det er kronjuvelen i Hawks varesortiment, og med denne cykelmodel kan man opnå bedre resultater, og cyklen er fremragende til alle mulige forhold i skov og i marker. Blackline 77 er den bedste cykel i Blackline serien, og er en god cykel til prisen.

Elcykler fra Hawk

Hawk er et mærke, som tidligt begyndte at investere i de såkaldte e-cykler. Det er cykler, der ved hjælp af elektricitet kan hjælpe, når det går op ad og de kan nå en hastighed på 25 km/t. Hvis cyklen har en motor, der kan komme op over denne hastighed, betragtes det i Danmark som værende en knallert, hvilket medfører øgede sikkerhedskrav og meget mere. Elektriske cykler varierer meget rundt omkring i verden. Nogle varianter har en meget lille motor, som kun giver et lille skub, når pedalerne når en vis rotationshastighed, mens andre er mere ligesom scootere. I Tyskland og Holland er fænomenet e-cykler udbredt, mens de i Danmark endnu ikke er blevet ligeså populære. Hawk har en elektrisk cykel kaldet Long Tourer, som kan fås her på Bikester.dk. Når man er på lange ture og ikke har behov for at holde pause lige så ofte som almindelige cyklister. Med en elektrisk cykel fra Hawk orker man lidt mere, og det er både sjovt og praktisk. Electric Bikes er nok noget, vi vil se mere af i fremtiden, fordi de giver bedre ydeevne end almindelige cykler, når man skal cykle over længere afstande, samtidig med at de er meget mere miljøvenlige end knallerter og biler. Hvis du gerne vil prøve en el-cykel , er Hawk et godt valg, som du kan købe her på Bikester.dk. Som altid gælder en 100 dages returret, så længe emballagen er ubrudt.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!