Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Hamax

(25 Produkter)
Valgt:
  KATEGORIER

  Pris (kr.)

  • -
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Hamax

Hamax: Sunde aktiviteter

Hamax AS’ speciale er børnesæder, kælke og slæder, og idéen er at give familier den materielle mulighed for gode, sunde fritidsaktiviteter.

Hamax sæde
SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

Hamax - for dit barns sikkerhed

Hamax hedder det firma, der fremstiller de mest populære cykelstole, som er tilgængelige på markedet i dag. Virksomheden blev grundlagt i 1958, men dengang under navnet "plastik og form." I 1976 tog de navnet Hamax, og i 1981 producerede de den første børnestol. De har en solid historie, når det kommer til cykelstole, både med hensyn til komfort og sikkerhed. Virksomhedens hovedkvarter ligger i Norge, mens produktudviklingen sker i Holland. En Hamax cykelstol findes i dag i mange forskellige modeller og farver. Alle er lige sikre, men detaljerne adskiller dem. Nogle af modellerne på markedet, er:
  • Siesta Premium
  • Sleepy
  • Siesta Plus
  • Smiley
  • Smiley Plus
  • Kiss Safety Package
Virksomheden Hamax fremstiller foruden også cykelstole, slæder og kælke.Hamax Kiss En af de mange features, Hamax tilbyder, er, at det er muligt at vippe cykelstolen tilbage, så barnet kan sove bekvemt. Affjedringen på stolen gør også, at barnet sover ergonomisk korrekt og derfor får den bedste søvn. Som ekstraudstyr findes en Hamax nakkepude, der stabiliserer barnets hoved. Da underlaget på veje kan variere meget og små bump forårsage uventede rystelser, som et sovende barn umuligt kan beskytte sig mod, gør en nakkepude, at barnet roligt kan sove videre hele turen. Afhængigt af hvor der cykles og hvor lange turene er, findes der en cykelstol til alle. Modellen Smiley Komfort tilbyder for eksempel en oppustelig pude, der gør det ekstra blødt og behagelig for barnet. Det er måske noget at anbefale for dem, der cykler på ujævne overflader eller længere strækninger. Den oppustelige pude sikrer god ventilation for både ryg og bagdel, så det ikke bliver for varmt og svedigt for barnet. Hamax cykelstole med sovefunktion har alle det til fælles, at det er muligt at læne det tilbage, men alt afhængigt af den valgte model varierer hældningsgraden.

Fastgørelse

Hamax har udviklet et beslag til cykelstolene, så det i dag ikke er nødvendigt at fastgøre sædet til bagagebæreren. De passer stort set til alle cykelmodeller og er nemme at sætte på og tage af. De fastgøres på sadelstangen, og det er det, der gør, at den passer til de fleste cyklemodeller. Der kan som ekstratilbehør købes et monteringssæt, som giver mulighed for på en utrolig nem måde at flytte sædet mellem to cykler hurtigt. Som alle forældre ved, opstår der ofte usikkerhed, om sædet er installeret korrekt. Det er noget, Hamax har taget hensyn til og har opfundet en sikkerhedsknap, der indikerer, om sædet er korrekt sat på for at gøre det så nemt for forældre og sikkert for børn som overhovedet muligt. De mest almindelige modeller af sæder fastgøres til sadlen, og barnet placeres bag ryggen, men Hamax har også modeller, der kan monteres på styret, således at barnet er anbragt foran føreren og dermed kan se omgivelserne på en fantastisk måde.

Sikkerhedssele

Hamax cykelstole er også langt fremme med udviklingen, når det gælder sikkerhedsselen. De har en 3-punkts sikkerhedssele, der kan lukkes med kun én hånd. Hamax SmileyDet lyder måske ikke revolutionerende, men at holde cyklen med den ene hånd, mens selen lukkes med den anden, er meget vigtigt, da der i mange situationer ikke er mulighed for at læne cyklen op ad noget. Låsen er børnesikret, så barnet ikke selv kan åbne den, selvom den med lethed åbnes/låses af en voksen. En anden smart løsning er, at selerne er meget justerbare, hvilket gør, at cykelhjelm kan tages på, før barnet anbringes i sædet, og dermed lettes endnu en situation ved at frigøre hænderne. Så undgås det klassiske problem med at holde cyklen med barnet, samtidigt med at hjelmen skal lukkes. I stedet kan cyklen holdes sikkert med begge hænder.

Detaljer

Hamax tilbyder virkelig mange funktioner med høj klasse. Virksomhedens motto kan næsten siges at være "sikkert og nemt". Stolene tilbyder høj sikkerhed, samtidigt med at de monteres og anvendes med så lidt besvær som muligt. Stolene er designede med en pasform, så barnet nemt kan være i stand til at bære en hjelm og sidde eller sove komfortabelt under cykelturene. Sikkerhedsseler er, som nævnt ovenfor, lette at håndtere, og desuden er der også et bælte, der kan fastgøres til barnets fødder, hvis det ønskes. Der er to grunde til fodstropper: den ene er at barnets ben og fødder ikke kommer ind i hjulene, hvilket gælder for ældre børn. Den anden er, at barnet ikke sparker, så turen er mere sikker. Affjedringen af Hamax stolen gør det ikke bare så bekvemt som muligt for barnet, men den har også en beskyttende funktion. Affjedringen beskytter barnets ryg under cykelturene. Hamax cykelstole er designede for at barnet kan vokse i dem og derfor ikke behøver en ny stol efter hver sæson. Du kan regulere både sikkerhedssele og støtte, hvor fødderne er placeret i takt med at barnet vokser. Da modellernes funktioner varierer, anbefales det at læse om de forskellige cykelstole, så de individuelle ønsker opfyldes, og at de passer til barnets alder og vægt.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling