Online cykelhandler
Hop på cyklen nu! | De nyeste cykler tilgængelige nu

HAIBIKE SDURO

5 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • grøn
  • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 2
  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Haibike SDURO - Innovativ ePerformance
I 2014 præsenterede Haibike deres sporty SDURO-serie - en lillebror til XDURO-serien. SDURO-modellerne imponerede lige fra start med gode køreegenskaber, pålidelige komponenter og overkommelige priser. De første e-mountainbike-modeller blev udstyret med den nye YAMAHA PW-motor, der hurtigt blev anerkendt som en af de vigtigste elcykelmotorer på markedet. I årenes løb har Haibike løbende øget antallet af mountainbikes i sin SDURO-serie, som alle er kendt for ydeevne, høj komfort og kvalitet med priser, der passer til alle budgetter.
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
HAIBIKE SDURO Trekking 8.0 Herrer, black/red/kingston black/red/kingston
HAIBIKE
SDURO Trekking 8.0 Herrer, black/red/kingston
30.999 DKK 30.859 DKK
  • Tilgængelig i mange størrelser!
HAIBIKE SDURO Trekking 8.0 Herrer, black/red/kingston
HAIBIKE SDURO Trekking 3.0 Herrer, black/white/blue black/white/blue
HAIBIKE
SDURO Trekking 3.0 Herrer, black/white/blue
21.499 DKK 20.149 DKK
  • Versioner: XL | 60cm (28")XXL | 64cm (28")
HAIBIKE SDURO Trekking 3.0 Herrer, black/white/blue
HAIBIKE SDURO Trekking 3.0 Damer, black/white/blue black/white/blue
HAIBIKE
SDURO Trekking 3.0 Damer, black/white/blue
19.329 DKK
  • Versioner: XL | 56cm (28")
HAIBIKE SDURO Trekking 3.0 Damer, black/white/blue
HAIBIKE SDURO Trekking 1.0 Herrer, black/titan/grey matte black/titan/grey matte
HAIBIKE
SDURO Trekking 1.0 Herrer, black/titan/grey matte
17.999 DKK 15.609 DKK
- 2.390 DKK
  • Versioner: XXL | 64cm (28")
HAIBIKE SDURO Trekking 1.0 Herrer, black/titan/grey matte
HAIBIKE SDURO Trekking 8.0 Damer, black/red/kingston black/red/kingston
HAIBIKE
SDURO Trekking 8.0 Damer, black/red/kingston
30.999 DKK 28.259 DKK
  • Versioner: XL | 56cm (27.5")
HAIBIKE SDURO Trekking 8.0 Damer, black/red/kingston

Fuld kørekomfort på en HAIBIKE SDURO

HAIBIKE lyder med sikkerhed velkendt i mange mountainbikerytteres ører. Mærket er anerkendt og eftertragtet i offroad-verdenen, hvor de vilde maskiner tromler gennem selv det mest hårdføre terræn. I dag er mærket et af Tysklands helt store eksport-stoltheder, og det har endda haft besøg af forbundskansleren, som har set nærmere på de innovative faciliteter. Der er skruet helt op for kvalitet og innovation og du kan blive den lykkelige ejer af en HAIBIKE SDURO. Det er en af mærkets special-serier, som kan erhverves hos Bikester. Siden starten i 1995 er mærket især kendt for XDURO-linjen, men i 2014 var det tid til at lancere en lillebror-serie. Det blev til den første HAIBIKE SDURO. Det helt særlige ved serien er, at den udelukkende består af E-mountainbikes. En MTB med motor giver dig alle muligheder for at yde lige den tand ekstra, så du kan nå en bjergtop endnu hurtigere, eller komme frem over stepperne på lige strækninger med ekstra hastighed. Mærket indgår i et tæt samarbejde med et andet tysk firma, BOSCH, som står for at udvikle motorerne. HAIBIKE SDURO HardSeven Life 6.0På nogle af de nyere bikes anvender man også Yamaha-motorer. Pålidelighed, kontrol og kvalitet er tre af nøgleordene, der beskriver SDURO-serien. Man samarbejder også med eliteryttere, der har vundet medaljer til de største mesterskaber, hvilket betyder hårdføre mountainbikes med fokus på ergonomi, konkurrencedygtighed og fremdrift.

SDURO er rå E-performance

Selvom fællesnævneren er en motor for alle HAIBIKE SDURO mountainbikes, så er der alligevel forskel på modellerne. Serien byder nemlig på mange forskellige cykler, som groft kan deles op i to grupper. Den ene består af fully E- mountainbikes, som er med full suspension, og dermed med affjedring både foran og bagpå. Den anden gruppe er hardtails med støddæmpere på forgaflerne. Det er især modellerne FullNine og FullSeven samt HardNine og HardSeven, der er meget populære. Nine-modellerne er først og fremmest kendetegnet ved at have 29 tommer hjul, mens der på Seven-cyklerne sidder 27.5 tommer hjul. Alle fire modeller er meget velegnede til tour-kørsel og til cross country i forskelligartede terræner. HAIBIKE SDURO er dog mere end det. Serien er altomfavnende og unik med noget for enhver MTB-rytter med hang til lir, luksus og en effektiv hjælpemotor, der kan slås til og fra. Life-modellerne i SDURO-serien er også værd at bide mærke i. De er nemlig specifikt designet til kvinder. Der er i den forbindelse tænkt på anatomi, komfort og ergonomi. Kører du meget på langdistance-ture, så se nærmere på SDURO-Trekking, der er i en klasse for sig, når det både skal gå stærkt og vare i timevis.