Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR
Guilty 76 Racing – Af kærlighed til cykelsport
Guilty 76 Racing blev grundlagt af nødvendighed. På et tidspunkt, hvor der hovedsageligt eksisterede traditionelle cykelklubber og en masse ensomme ryttere. Der var trøjer, hvor man lignede en reklamekolonne, ingen samfundsfornemmelse og frem for alt mangel på rock'n'roll på cykelscenen. Derfor skabte Guilty 76 sit eget brand, helt bevidst baseret på en motorcykelklubs struktur. En flok af ligesindede mennesker, der har det sjovt på cyklen sammen.

guilty 76 racing

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • grå

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
guilty 76 racing Velo Club Pro Race Vindjakke, grå
guilty 76 racing Velo Club Pro Race Vindjakke, grå grå
guilty 76 racing
Velo Club Pro Race Vindjakke, grå
Vejl. udsalgspris 519 DKK 259 DKK
  • Versioner: S
- 50 %

Udsmyk dit look med unikt cykeltøj fra guilty 76 racing

Du har måske hørt om guilty 76 racing før eller også er det første gang. Det skyldes, at det er et ret nyt mærke inden for cykelbranchen – et fremragende et af slagsen! Man skiller sig nemlig ud fra mange andre mærker på de fleste parametre, selvom mærket har cykling tilfælles med resten af alverdens klubber og hold. guilty 76 racing er nemlig en klub, som er startet i 2013, i tyske Frankfurt. Cykling er klubbens overordnede tema, men derudover er hele foretagendet grundlagt ud fra ord som sammenhold, humor, motion, fællesskab, fester og nye oplevelser. Denne tyske cykelklub er skabt som en slags modsvar – eller snarere et alternativ eller supplement - til tidens mere formelle klubber. Foreningen blev startet af en flok fyre, som var trætte af de traditionelle cykelklubber, hvor man ofte føler sig ensom, kører i intetsigende trikoter og kun tænker på resultater. Hos guilty 76 racing kan alle være en del af gamet, hvad enten man er nybegynder eller professionel og ønsker mere sjov med klubvennerne. Klubben arrangerer forskellige events rundt omkring i verden, hvad enten det er fester, fælles ture til store cykelløb eller lignende sociale sammenkomster. Guilty 76 Racing Classic EditionDer er naturligvis også forskellige løb i kalenderen, som man kan ansøge om at deltage i.

Plads til alle hos guilty 76 racing!

Her på Bikester er guilty 76 racing forbundet med dig på den måde, at du kan få fingrene i noget af klubbens fede cykeltøj. Man har gjort op med de til tider kedelige trikoter i helfarver. Her får du i stedet noget fedt, farverigt cykeltøj med et logo, der slår igennem. Der er noget retro over designstilen, og samtidig kan man fornemme fællesskabsfølelsen og hyggen blot ved at kigge på farverne og formerne. Gutterne bag projektet er ligeledes inspireret af rock’n’roll samt motorcykelklubber, så der er også noget cool, råt og maskulint over stilen. Det ændrer dog ikke ved, at der også er mange kvinder, som deltager i de mange events, for du bestemmer naturligvis selv farven på dit nye cykeltøj. guilty 76 racing er netop garant for decideret cykeltøj i elastiske og åndbare materialer. Men klubben byder også på fritidstøj i casual stilarter, hvad enten det er T-shirts i bomuld, shorts, caps eller andre ting. Drikkedunke og håndklæder er også en del af mærkets sortiment, og der kommer ofte nye ting til. Dermed kan du blive en del af teamet med fælles interesse for cykling, sammenhold og mange sociale events!