Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR

GripGrab Ride

3 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

  • Damer 3
  • Herrer 3

Farve

  • blå
  • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 2
  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
GripGrab Ride Termisk LS baselayer 3-pakke, sort
GripGrab Ride Termisk LS baselayer 3-pakke, sort sort
GripGrab
Ride Termisk LS baselayer 3-pakke, sort
Vejl. udsalgspris 929 DKK 739 DKK
gratis forsendelse
  • Versioner: SMLXL
Hurtig levering
- 20 %
GripGrab Ride Lightweight Handsker, sort
GripGrab Ride Lightweight Handsker, sort sort
GripGrab
Ride Lightweight Handsker, sort
Vejl. udsalgspris 179 DKK 109 DKK
  • Versioner: SXL
- 39 %
GripGrab Ride Thermal SS Undertrøje, blå
GripGrab Ride Thermal SS Undertrøje, blå blå
GripGrab
Ride Thermal SS Undertrøje, blå
Vejl. udsalgspris 309 DKK 169 DKK
  • Versioner: MXLXXL
Hurtig levering
- 45 %

Beriger liv gennem cykling

 

Et overordnet mål om at fuldende enhver rytters potentiale. Dette er hovedmissionen hos GripGrab, som gør alt for, at du kan føle dig tilpas på en cykel. GripGrab RideMan kommer hele vejen rundt inden for cykelbeklædning og -tilbehør. Det har også ført til flere serier, som eksempelvis GripGrab Ride, der er tilgængeligt på Bikester.dk. Her får du basistøj og tilbehør, der egner sig perfekt til nybegynderen der er begyndt på mere seriøs cykeltræning.

 

Nordisk når det er bedst

 

De kender årstiderne til bunds. GripGrab er nemlig dansk, og startet af tre Krøyer-brødre. Siden år 2000 har det effektive familieforetagende, designet masser af populære kollektioner, der beskytter dig i sæsonerne. Idéerne er baseret på egne erfaringer som ihærdige cykelryttere i de skiftende danske årstider. Derfor opnår du også komfortabel beskyttelse iklædt GripGrab Ride. Oplev selv hele serien her på Bikester.dk!

 

Mere end to årtiers innovation

 

Det er for længst blevet et hit at cykeltræne både på hverdage og i weekender. Det ses overalt på cykelstier og i skove. Serien GripGrab Ride kommer dig i møde med komfortable produkter, så du kan bevare motivationen, og nyde workouts af højeste kvalitet. Du får essentielt tøj og tilbehør til cykling i alle forhold. Mærket sponsorerer tilmed forskellige hold og klubber, for hele tiden at have pulsen på nutidens behov indenfor cykelbeklædning.

 

Når funktionaliteten spiller maksimalt

 

Kulde er en stor del af de danske cykelsæsoner. Men GripGrab Ride har løsningen takket være bløde baselayers. Thermo-tilføjelser giver øget isolering, så kulde ikke kan trænge igennem. Samtidig sørger åndbarhed for, at kroppen kan slippe af med fugt, og dermed holde tør. Cykelhandsker er yderligere et basisprodukt fra serien, som du ikke kan undvære. Der er som altid tænkt på alle detaljer med komfort in mente. Det betyder gel i håndfladerne, samt touchscreen-venlige tommelfingre. Vandtæthed og reflekser er yderligere funktionelle detaljer, som klæder dig sikkert på. Du finder naturligvis den danske stolthed lige her på Bikester.dk.