Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nye cykler fra top brands - De første 2021 modeller er landet

Gravity

1 Produkt
Kategorier
Pris i kr.
Sorter efter
Side 1 af
1

Når du har brug for komponenter i premiumkvalitet

Man køber naturligvis en cykel, fordi den skal bruges. Både ens personlige behov samt designet spiller en betydelig rolle, men der er ikke noget, der holder evigt. Derfor har man brug for at udskifte forskellige komponenter og dele med tiden. Hos Gravity har man gjort det til et speciale at designe dele og tilbehør til cykler. Når man snakker om designs, betyder det naturligvis også et fokus på æstetik og dermed på, hvordan tingene skal se ud. Mærket formår tydeligvis at forene cool og personlige produkter i ypperste kvalitet. Så man må sige, at tingene forenes på allerhøjeste niveau.

Er du også på jagt efter de helt rette dele?

Når man går op i cykling og dermed også sin cykels design og kvalitet, så stilles man ikke altid tilfreds med de gængse mærker på markedet. Det kan godt være svært at finde de helt sublime mærker, der byder på noget ekstra end blot et stykke metal, der bare skal skrues på, og så er det det. Styrfittings fra GravityMen her på Bikester er det heldigvis nemt at navigere rundt mellem det ene fantastiske kvalitetsmærke efter det andet, og Gravity er naturligvis et af dem. Her går man nemlig til stålet på alle parametre, hvilket vil sige, at man aldrig går på kompromis med kvaliteten eller designet. Først og fremmest er der fokus på sikkerheden, der naturligvis lever op til alle gængse krav, og derudover er der passion og talent for at kræse for de helt små detaljer, hvilket netop munder ud i alle disse attraktive og fine slutprodukter.

Et mærke, man altid vender tilbage til

Da dette ungdommelige og topdynamiske firma især er vilde med ræs og masser af fart over feltet, betyder det også, at det slider på cyklen. Mærket er nemlig vild med at cykle, lave stunts, deltage i konkurrencer sammen med sponsorerede atleter samt alt muligt andet i samme boldgade. Dette kræver også masser af nye dele, ikke blot på grund af regelmæssige rutineudskiftninger, men også fordi man elsker at pimpe cyklen op med det fedeste udstyr. Derfor byder Gravity på komponenter og udstyr med de helt rette former og looks, hvilket først og fremmest bidrager med de tekniske finesser og ergonomiske detaljer, som er nødvendige for at performe optimalt på to hjul, men også fordi det ser ekstra fedt ud at gejle cyklen op i tidens trends.

Når du går op i detaljerne og kvaliteten

Mærkets interesse for stunts, MTB, BMX og kreativitet på to hjul krydret med de værdifulde sponsorater bidrager med en fed udstråling rent designmæssigt. Det er streetsmarte looks i ægte drengerøvs-stil, som vinder masser af credit på træningsbanen eller i det fri. En ny krank, et nyt styr, et par lækre håndtag eller alt muligt andet - Gravity er kendetegnet ved minimalistiske designs, der pynter på en personlig og simpel måde. Uanset hvad du har brug for, så er du sikker på at ende med en fuld funktionsdygtig cykel, når blot du tyer til dette topprofessionelle mærke, der sørger for, at du kan udvikle dig på to hjul.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes