Online cykel shop – Bikester
Op til 70% rabat1
Crand Canyon telt
Grand Canyon: Mere end camping
Crand Canyon designer og fremstiller outdoorudstyr til den kvalitetsbevidste. Det har formået både at indtage det familiære samt det mere ekstreme marked, og derfor finder du naturligvis også det passende produkt til din cykelferie, hvad end det drejer sig om en sommerferie med børnene eller om en overlevelsestur i bjergene.

Grand Canyon

4 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • grøn
  • rød
  • blå

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Grand Canyon Hattan 3.8 Liggeunderlag L, grøn
Grand Canyon Hattan 3.8 Liggeunderlag L, grøn grøn
Grand Canyon
Hattan 3.8 Liggeunderlag L, grøn
399 DKK
Hurtig levering
Grand Canyon Hattan 3.8 Liggeunderlag M, blå
Grand Canyon Hattan 3.8 Liggeunderlag M, blå blå
Grand Canyon
Hattan 3.8 Liggeunderlag M, blå
369 DKK
Hurtig levering
Grand Canyon Hattan 3.8 Liggeunderlag M, rød
Grand Canyon Hattan 3.8 Liggeunderlag M, rød rød
Grand Canyon
Hattan 3.8 Liggeunderlag M, rød
369 DKK
Hurtig levering
Grand Canyon Utah 205 Sovepose, rød
Grand Canyon Utah 205 Sovepose, rød rød
Grand Canyon
Utah 205 Sovepose, rød
549 DKK
Hurtig levering

Din cykelferie skriver sig ind i historiebøgerne

Mange tænker sikkert på den amerikanske nationalpark, når de hører navnet Grand Canyon. Dette dansk-tyske mærke henter da også inspiration fra parken, hvor folk fra hele verden valfarter til grundet de enestående naturoplevelser. Dansk design samt tysk orden og kvalitet må siges at være den perfekte kombination. Produkterne fra mærket er i hvert fald i højeste kvalitet, og samtidig er de designet med alle de funktionaliteter og detaljer, som gør det endnu mere komfortabelt at overnatte i det fri.

Når turen skal have succes

Er der noget, som er blevet populært igen, så er det en god gammeldags gang camping. Grand Canyon AlbonyDet er nemlig en ferieform, der hylder den danske hygge, med alt hvad det indebærer af fællesskab, afslapning og komfort. Det behøver ikke at foregå i campingvogn eller autocamper, for en cykel er et meget bedre alternativ – både helbreds- og miljømæssigt. Man oplever så meget mere på to hjul, da man har tingene i øjenhøjde og nemt kan lave stop undervejs i naturens fred og ro. Grand Canyon har netop valgt at specialisere sig i produkter og udstyr til outdoor-brug. Der er masser af fleksibilitet over produkterne, så du får selvfølgelig også glæde af dem, selvom du ikke lige er afsted på en cykelferie. Dermed er der dømt komfort og luksus over hele linjen, så det heller ikke bliver alt for primitivt. Det er den perfekte balance mellem nydelse og funktionalitet, der gør, at du udelukkende kan fokusere på at suge så mange nye indtryk til dig som muligt.

Obligatorisk tilbehør til cyklen

Dette populære og komplette mærke byder på fire grundprodukter: telte, soveposer, liggeunderlag og campingmøbler. Dermed er kimen til en behagelig og uforglemmelig tur i det fri lagt. Grand Canyon DobbeltDet hele er fremstillet og designet med masser af innovation og funktionalitet, hvor ord som lethed, beskyttelse, komfort og kvalitet springer i øjnene. Dermed kan du nemt spænde cykeltaskerne på cyklen eller hægte en anhænger på, samt pakke rygsækken og så ellers begive dig ud i det blå med en skøn ferie i sigte. Der er nemlig ingen tvivl om, at Grand Canyon fuldender din tur, så du igen får lyst til at tage på en aktiv ferie med visheden om, at det slet ikke er så ringe at sove i telt. Produkterne er skabt til både danske og udenlandske årstider. Så du ikke skal frygte lidt regn eller kulde. Alt efter personantal samt efter hvornår på året, du elsker at tage på cykelferie, så finder du præcis det telt, den sovepose og det liggeunderlag, som matcher dine behov.

Et dansk succesmærke som outdoor-specialister

Uanset om du rejser med hele familien eller tager afsted med venner, veninder, kollegaer eller andre, så sørger Grand Canyon for, at I får den bedste oplevelse i det fri. De mange forskellige produkter byder nemlig på noget til ethvert niveau, hvad enten det er en enkelt overnatning om sommeren eller en tur på flere uger i mere barsk og udfordrende vejr og terræn. Med dette populære mærke er du dækket ind 24/7 hele året rundt. Og dermed har du garanti for en behagelig tur eller ferie, hvor du har den perfekte temperatur om natten. Tingene kan nemlig lynes i og op på forskellige måder og lag, så du hele tiden kan justere soveposer og telte. Dermed er det blot at overgive dig fuldstændig til ren nydelse og komfort.